Tweede seizoen Once Upon a Time binnenkort bij Net5

Tweede seizoen Once Upon a Time binnenkort bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Na een magisch eerste seizoen van Once Upon a Time start Net5 in oktober met het tweede seizoen van de fantasyserie. Hierin is te zien hoe het verder gaat met de sprookjesfiguren die vastzitten in onze wereld door een kwaadaardige vloek. Ter voorbereiding op de nieuwe afleveringen is op woensdag 2 oktober en dinsdag 8 oktober een special te zien waarin wordt teruggeblikt op het eerste seizoen. Het tweede seizoen van Once Upon a Time is vanaf woensdag 9 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij Net5.

Once Upon a Time
In deze creatie van de schrijvers van de serie Lost komen de fantasie, magie en romantiek van de sprookjeswereld samen met ‘onze realiteit’. In het vorige seizoen is te zien hoe Emma Swan (Jennifer Morrison) wordt geïntroduceerd in Storybrooke, een plaatsje in onze wereld waar alle sprookjesfiguren door een vloek terecht zijn gekomen. De tijd staat er stil en niemand weet wie hij werkelijk is. Emma is de enige die de vloek kan verbreken, als ze maar gelooft in de magie die zich in Storybrooke afspeelt. Na verloop van tijd begint Emma de verhalen te geloven en de vloek begint barsten te vertonen; aan het einde van het vorige seizoen herinneren de sprookjesfiguren zich wie ze zijn.

In het tweede seizoen van Once Upon a Time komen er nieuwe sprookjesfiguren voorbij en oude bekenden keren terug. Wie eerder te vertrouwen was, keert zich nu tegen zijn eigen soort. Er is in dit seizoen tevens een nieuw wapen in de strijd tussen goed en kwaad; magie is losgelaten in Storybrooke. In sprookjes heeft magie een plek, maar in onze wereld kan het onvoorziene gevolgen hebben. Hoe gaan de bewoners van Storybrooke hiermee om en staat de juiste held op?

Special
Alles klopt wat je ooit over sprookjes hebt gelezen. De bewoners van Storybrooke zijn het levende bewijs. Herbeleef in de special alle magische momenten van het eerste seizoen van Once Upon a Timeen bereid je voor op wat komen gaat in seizoen twee.

Once Upon a Time Special
Woensdag 2 oktober om 22.30 uur en dinsdag 8 oktober om 22.50 uur bij Net5

Once Upon a Time, seizoen 2
Vanaf woensdag 9 oktober wekelijks om 20.30 uur bij Net5