Anita Meyer treedt op tijdens 48ste Gouden Televizier-Ring 2013

Anita Meyer treedt op tijdens 48ste Gouden Televizier-Ring 2013

Geschreven door Pieter Jongsma

Anita Meyer schittert aanstaande vrijdag 18 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 bij de AVRO op Nederland 1. Uit het nationale televisieonderzoek blijkt dat het live-spektakel The Passion, waarin Anita Meyer de hoofdrol had, voor één van de meest gewaardeerde tv-momenten van het afgelopen televisiejaar heeft gezorgd.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan een speciaal optreden tijdens de 48ste editie van het televisiegala. Anita zal niet alleen het podium betreden, ze wordt bijgestaan door andere spraakmakende hoofdrolspelers uit muziekprogramma’s die opvielen. 

 

The Passion is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste live tv-spektakels van Nederland. Maar liefst 2,3 miljoen kijkers genoten van de liveshow die dit keer uit Den Haag kwam. Anita Meyer vindt het een grote eer om tijdens het prachtige gala in koninklijk theater Carré te mogen optreden in een uniek stuk. “Eén van de leukste dingen van het afgelopen tv-jaar was The Passion. De voorstelling bleek niet alleen veel bekeken, maar ook enorm gewaardeerd. Ik heb zo veel reacties gehad in het hele land; mensen staken hun duim omhoog op de fiets en kwamen zomaar op straat naar me toe met complimenten.”

 

In het kader van het 48ste Gouden Televizier-Ring Gala heeft de AVRO in samenwerking met bureau GfK Intomart opnieuw laten onderzoeken hoe het Nederlandse publiek denkt over het afgelopen televisieseizoen. Ter introductie van iedere uitreiking worden tijdens het gala  op vrijdag 18 oktober de hoogtepunten van het nationale onderzoek gepresenteerd. Hoe hoog The Passion in de top 10 van meest gewaardeerde televisiemomenten is geëindigd, houdt de organisatie nog even stil. De volledige top 10 wordt onthuld tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 waarvan de centrale presentatie in handen is van AVRO-presentatrice Kim-Lian van der Meij.

 

Gouden Lopershow Televizier-Ring Gala 2013: 18 oktober 19.55 uur bij de AVRO op Nederland 1
Gouden Televizier-Ring Gala 2013: 18 oktober 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 1