Backstreet Boys in the Qube van Q-music

Backstreet Boys in the Qube van Q-music

Geschreven door Pieter Jongsma

De Backstreet Boys, dé wereldberoemde Amerikaanse boyband, staan vrijdag 8 november in the Qube van Q-music. De groep trad tijdens hun langdurige carrière op in de grootste stadions van de wereld. Een flink contrast met wat ze in the Qube gaan doen. Dit wordt een intiem optreden voor slechts een handjevol luisteraars. Het wordt heel bijzonder: the Qube is zo ingericht dat je als fan vlakbij de artiest staat. 

De groep geeft een uniek optreden in Nederland ter promotie van hun nieuwe album 'In A World Like This'. Dit album kwam op 2 augustus uit en stond vrijwel direct op #1 in de album top 100. In the Qube spelen ze zowel hits van vroeger, als nummers van hun nieuwe album.

Q-music is supertrots op de komst van de Backstreet Boys in the Qube. Ze zijn met wereldwijd 130 miljoen verkochte albums nog altijd de best verkopende boyband aller tijden. In september zijn ze uitgeroepen tot beste boyband aller tijden in een online verkiezing door Entertainment Weekly. 

Het optreden van de Backstreet Boys vindt plaats op vrijdag 8 november om 20.30 uur bij Q-music in Amsterdam, in de speciaal ingerichte Qube. Q-luisteraars maken nu kans op exclusieve toegang door te bellen naar Q-music wanneer zij een nummer van de Backstreet Boys horen. Voorafgaand aan the Qube speelt de boyband live een nummer bij Jeroen van Inkel en Eva Koreman, tijdens ‘Van Inkel In De Middag’. En als klap op de vuurpijl heeft Q voor enkele echte geluksvogels een meet & greet met de heren in petto!

Eerder betraden grote internationale artiesten als Keane, Train, Emeli Sandé, Birdy, Passenger, Jason Mraz en Ed Sheeran het podium van the Qube.

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app, via Q-music.nl of DAB+.