Kees Tol SideKick in Moltalk tijdens nieuwe reeks Wie is de Mol? 2014

Kees Tol SideKick in Moltalk tijdens nieuwe reeks Wie is de Mol? 2014

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf 2 januari is MolTalk iedere donderdag live te zien via wieisdemol.avro.nl, voorafgaand aan de tv-uitzending en meteen daarna. Tijdens deze speciale voor- en nabeschouwing van het AVRO-programma Wie is de Mol?, schuift Kees Tol aan als sidekick van presentator Arjen Lubach.

Vanaf een geheime locatie in Amsterdam bespreken Lubach en Tol, samen met de kijkers en oud Molkandidaten, alles over de uitzendingen, complotten en theorieën van het nieuwe seizoen. Als oud-Mol weet Kees Tol, die bij MolTalk wekelijks aanschuift vanaf 9 januari, als geen ander waar je op moet letten.

13 jaar Wie is de Mol? – Niets is wat het lijkt - woensdag 1 januari 2014
In '13 jaar Wie is de Mol? - Niets is wat het lijkt' blikken oud-kandidaten en mollen terug op dertien jaar 'Wie is de Mol?'.  De beste, mooiste én ontroerendste opdrachten, vriendschappen, verraad, mindfucks, mislukkingen en triomf zijn slechts enkele ingrediënten van het recept waarmee 'Wie is de Mol?' in 2013 de Gouden Televizier-Ring won.

 

Wie is de Mol? 2014, vanaf donderdag 2 januari 2014

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma van de AVRO waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een Mol in haar midden. De BN’ers van het veertiende seizoen zijn:

Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek, Freek Bartels, Jan-Willem Roodbeen, Jennifer Hoffman, Maurice Lede, Owen Schumacher, Sofie van den Enk, Susan Visser en Tygo Gernandt. Het programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en vindt dit seizoen plaats in Hongkong.

 

WIDM APP

Vanaf 2 januari kun je samen met anderen de jacht op de Mol openen via de speciaal ontwikkelde app, waarmee je anderen kunt uitdagen, maar ook kunt voorspellen en winnen! Je kunt meespelen in poules of deze zelf aanmaken. Wekelijks komen er vragen voorbij die gaan over de komende aflevering. Deze vragen kunnen gedurende de hele week worden beantwoord. Centraal staat natuurlijk de vraag: Wie is de Mol?. Voorspel als beste het verloop van het spel, houd in de gaten hoe de andere spelers het doen en word winnaar in jouw poule(s). Naast de eeuwige roem binnen jouw vriendengroep, is er ook een superprijs te winnen. Eindig je namelijk in de top 10 van alle spelers, dan maak je kans om mee op reis te gaan en de opnames van aflevering 1 van seizoen 15 bij te wonen.

 

Online

Wie is de Mol? heeft al jaren een zeer grote groep trouwe fans. Deze community, die ook wel ‘Molloten’ worden genoemd, is online goed vertegenwoordigd. Via Facebook en Twitter worden respectievelijk meer dan 150 duizend en een kleine 120 duizend fans bereikt. Op wieisdemol.avro.nl zijn, behalve extra interviews en beelden van de uitzendingen, alle 13 series te bekijken.

Wie is de Mol? wordt geproduceerd door IDTV en is een format van Woestijnvis.

*MolTalk, donderdag 2 januari vanaf 20.20 uur op wieisdemol.avro.nl
*13 jaar Wie is de Mol? – Niets is wat het lijkt, woensdag 1 januari vanaf 21.20 uur bij de AVRO op Nederland 3
*Wie is de Mol? 2014, vanaf donderdag 2 januari om 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 1