Soap Andy & Melisa naar vrijdagavond

Soap Andy & Melisa naar vrijdagavond

Geschreven door Pieter Jongsma

Voetballer Andy van der Meijde en zijn verloofde, ex-playmate Melisa Schaufeli, zijn maandenlang gevolgd door camera’s voor hun eigen reallifesoap. Alles is vastgelegd: waaronder een zonnige vakantie, Andy’s wedstrijden met gelegenheidsteam Lucky Ajax en het emotionele weerzien met Andy’s dochter uit Engeland.

Centraal in de soap staan Andy’s voorbereidingen om Melisa ten huwelijk te vragen. Maar vooral ziet de kijker de dagelijkse beslommeringen in huize Andy en Melisa en hun kinderen. Terwijl Melisa heel actief is met onder andere haar kapperszaak hangt Andy liever lui op de bank, dat kan botsen maar zorgt soms ook voor grappige situaties. Lukt het Andy om zijn wilde verleden voorgoed achter zich te laten en zich volledig over te geven aan het Apeldoornse familieleven? De soap, genaamd Andy & Melisa, is vanaf vrijdag 28 februari elke week om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Melisa Schaufeli (1980) is bekend van haar deelname aan het realityprogramma Paradise Hotel en was te zien in De Gouden Kooi. Ook stond ze twee keer in Playboy. Tegenwoordig runt Melisa een succesvolle kapperszaak. Terwijl zij in de kapperszaak staat, krijgt ze hulp van een au-pair die zich over de kinderen ontfermt. Melisa heeft een zoon (Nino) uit een eerdere relatie en heeft samen met Andy twee kinderen: Lilly en Rox.

Voetballer Andy van der Meijde (1979) was jarenlang actief bij verschillende topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij ook een feestbeest en een rokkenjager. Andy leefde het leven waar menig man van droomt. Dikke wagens, een goedgevulde portemonnee en mooie vrouwen. Maar, overmatig alcoholgebruik had een negatief effect op zijn voetbalcarrière. Andy besloot dan ook het roer om te gooien. In de soap over zijn leven zien we onder andere hoe hij zich richt op de cursus Trainer Betaald Voetbal. Samen met Melisa en kinderen Nino, Lilly en Rox woont Andy tegenwoordig in Apeldoorn. Andy heeft nog drie andere dochters – Isabella en Purple in Italië en Dolce in Engeland.

Andy & Melisa 
Vanaf vrijdag 28 februari elke week om 20:30 uur bij SBS6.