Vanavond op tv: SBS6 volgt Andy & Melisa naar Spanje
Bron: Talpa / Tom Cornelissen

Vanavond op tv: SBS6 volgt Andy & Melisa naar Spanje

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 komt na vijf jaar met een nieuw seizoen van Andy & Melisa nu het koppel een huis in Spanje heeft gekocht. Oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa gaan niet emigreren, maar hebben in Spanje een huis op de kop getikt om te verhuren. Voor het zover is moet het stulpje worden opgeknapt.

Anders dan in de vorige seizoenen van hun reallifesoap tussen 2014 en 2017 moet Andy nu de armen uit de mouwen steken. De camera’s van SBS6 volgen Andy en Melisa tijdens de verbouwing van hun nieuwe huis in Spanje. De bedoeling is om later, als de kinderen groot zijn, alsnog in Spanje te gaan wonen.

De verbouwing is inmiddels al afgerond, zo vertelden Andy en Melisa dinsdag in de talkshow HLF8. Het huis draagt de naam Casa Andy & Melisa en staat in Mijas, een gemeente gelegen aan de Costa del Sol. Casa Andy & Melisa heeft vier slaapkamers en vier badkamers en is te huur voor 600 euro per nacht.

Opmerkelijk is dat Andy met zijn soap de concurrentie met zichzelf aangaat. Op hetzelfde moment is Andy op Talpa-zender Veronica te zien in de voetbaltalkshow Veronica Offside, waarin Andy iedere maandag en vrijdag met andere gasten onder leiding van presentator Wilfred Genee de voetbalwereld bespreekt.

Andy & Melisa is vanaf vanavond, wekelijks, om 20:30 uur te zien op SBS6.