Reallifesoap Andy en Melisa wegens succes verlengd bij SBS6

Reallifesoap Andy en Melisa wegens succes verlengd bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Na de eerste acht succesvolle afleveringen van Andy & Melisa wordt de soap met nieuwe afleveringen verlengd. Morgen is de eerste nieuwe aflevering te zien.Afgelopen vrijdag was het romantische huwelijksaanzoek te zien van Andy aan zijn Melisa. Maar het leven is geen sprookje, dus het stel moet gewoon weer hard aan het werk.

Andy heeft inmiddels een nieuw doel in zijn leven gevonden: herenkapper worden. In de eerste nieuwe aflevering knipt hij zelfstandig zijn eerste klant. Ook Andy’s zus Dinie komt weer regelmatig voorbij. Wanneer Melisa naar de kapsalon vlucht omdat ze niet langer met de au-pair in één huis wil zijn, lopen de spanningen hoog op en helpt Dinie aan een oplossing. In de nieuwe aflevering morgen is ook te zien hoe Andy en Melisa druk zijn met Sterren Springen. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. 

Afgelopen vrijdag keken meer dan 700.000 mensen naar het leven van het opmerkelijke stel. Het marktaandeel van SBS6 is met de komst van Andy & Melisa op de vrijdagavond verdubbeld. In de voor SBS6 belangrijke doelgroep 20-54 jaar was het marktaandeel afgelopen vrijdag 12,7%. In de doelgroep ‘boodschappers’ (20-46) scoorde SBS6 zelfs 15,2% marktaandeel.

Andy & Melisa
Vanaf vrijdag 28 februari elke week om 20:30 uur bij SBS6.