Drie zonen en één kleinzoon in Wie Trouwt Mijn Zoon?

Drie zonen en één kleinzoon in Wie Trouwt Mijn Zoon?

Geschreven door Pieter Jongsma

In het nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? gaat Jochem van Gelder met drie moeders en een opa op zoek naar de ideale partner voor hun (klein)zoon. We zien hoe deze mannen hun liefdeskandidaten ontmoeten, gaan daten en zo steeds dichter naar hun uiteindelijke keuze toegaan.

In dit spraakmakende seizoen draagt één van de zonen een geheim met zich mee en gaat een andere zoon vreemd met een meisje dat eigenlijk niet voor hem bestemd is. Wie Trouwt Mijn Zoon? is vanaf vrijdag 28 februari om 21.30 uur te zien bij SBS6.

De zoons
De vier mannen die dit seizoen op zoek gaan naar een leuke vrouw zijn Richard, Rick, Zico en Stephen. Richard is 24 jaar en woont bij zijn moeder in een woonwagen. Moeder Ineke doet alles voor zoonlief en vindt dat hij het allerbeste verdient. Richards toekomstige vrouw moet dan ook lief, zorgzaam en vooral niet te wild zijn. Zico is de player van het stel. Op zijn speeddates stelt hij de dames behoorlijk ongepaste vragen waarop opa Cor besluit in te grijpen. Deze charmeur van 25 jaar scharrelt wat af en volgens opa is het dan nu toch ook de hoogste tijd dat hij het wat serieuzer aanpakt. Stephen daarentegen is wat voorzichtiger met de vrouwen. Hij heeft Asperger en vindt het daardoor lastig om contact te leggen. Dit is voor hem de uitgelezen kans om een aantal vrouwen wat beter te leren kennen. Want deze slimme jongen is inmiddels 29 jaar en de tijd om het huis uit te gaan komt dichterbij. De vierde man die op zoek is naar een dame is de 26-jarige Rick. Tot een half jaar geleden woonde hij nog thuis, maar nu hij vlak bij mams om de hoek woont maakt zij nog steeds zijn ontbijt. Moeder Liesbeth heeft een duidelijke mening over de potentiële dames en steekt deze niet onder stoelen of banken.

Spraakmakend seizoen
In dit nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? gaan vier mannen op zoek naar de ware liefde. Dit seizoen is net iets anders dan andere seizoenen, want een van de heren draagt namelijk een groot geheim met zich mee: hij blijkt getrouwd te zijn. Als de man in kwestie openheid van zaken geeft, doet dit nogal wat stof opwaaien bij zijn liefdeskandidaten en moet hij zijn uiterste best doen om te zorgen dat ‘zijn’ vrouwen er niet vandoor gaan. Ook wordt een van de mannen bedrogen, als het meisje van zijn keuze plotseling in bed belandt bij één van de andere zoons.

Wie Trouwt Mijn Zoon?
Vanaf vrijdag 28 februari 2014 bij SBS6