Fenna en Evert laden wapens voor nieuw seizoen ‘Moordvrouw’

Fenna en Evert laden wapens voor nieuw seizoen ‘Moordvrouw’

Geschreven door Pieter Jongsma

Fenna Kremer (Wendy van Dijk) en Evert Numan (Thijs Römer) hebben hun wapens weer geladen voor een nieuw seizoen van de politieserie ‘Moordvrouw’. De opnames voor tien spannende en spectaculaire afleveringen zijn inmiddels afgerond en zijn vanaf zondag 9 februari te zien bij RTL 4.

De strijd tegen misdaad gaat ook dit seizoen weer gepaard met de nodige intriges en affaires binnen het politieteam. Ze zijn meer dan ooit op pad om schurken en criminelen op te sporen en in te rekenen. En de eigengereide Fenna gaat weer vaak haar boekje te buiten. Ze laat zich door niets of niemand tegenhouden en gaat soms roekeloos tekeer, waardoor ze zichzelf en haar collega’s keer op keer in groot gevaar brengt.

Vanaf aflevering twee krijgt het team dat Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) aanstuurt, bestaande uit politiepsycholoog Menno de Waard (Porgy Franssen), rechercheurs Bram Amezian (Achmed Akkabi), Evert Numan (Thijs Römer), Fenna Kremer (Wendy van Dijk) en forensisch rechercheur Liselotte van Kempen (Fockeline Ouwerkerk), te maken met een nieuwe Officier van Justitie: Jelle van Santen (Kasper van Kooten). Jelle is ambitieus en gedreven, waardoor hij en Carla nog wel eens willen botsen.

‘Laatste vlucht’
In de eerste aflevering stort er een parachutist neer op een terras. Het blijkt dat de parachute niet is opengegaan. Fenna en haar collega’s onderzoeken of het gaat om een ongeluk of dat er meer achter zit. Ondertussen maakt Fenna zich zorgen om haar vader en ontstaan er binnen het rechercheteam spanningen die niet zonder gevolgen blijven.
Moordvrouw, vanaf zondag 9 februari, tussen 20.00 uur en 21.00 uur bij RTL 4.