Jan haalt uit naar makers B&B Vol Liefde: ‘Beelden zijn verdraaid’
Bron: Videoland

Jan haalt uit naar makers B&B Vol Liefde: ‘Beelden zijn verdraaid’

Geschreven door Daniël Schalk

Jan is niet blij met de manier waarop hij in beeld is gebracht in B&B Vol Liefde. In een bericht op Facebook haalt de inmiddels vertrokken date van B&B-eigenaar Natasja uit naar de makers van de RTL4-show. Jan kreeg online veel kritiek, omdat hij niks zou doen en continu op zijn telefoon zou zitten.

“Als ik de beelden zie dan snap ik de haat richting mij best wel”, begint Jan zijn bericht. Hij wil zijn kant van het verhaal vertellen. “Ik snap ook dat veel mensen mij niet zullen geloven, maar toch. Mag ik ook even? Waarom denken jullie dat mijn interviews vanaf dag 1 niet kloppen met de beelden?”, schrijft hij.

Volgens Jan werd hij zelfs tegengewerkt. “Al die dagen was Natasja poeslief, geen enkel punt van kritiek van haar gehoord en leuke gesprekken gehad met en zonder camera. Vanaf dag 1 heb ik geprobeerd om samen op stap te gaan, maar dat werd aan alle kanten tegengehouden”, onthult Jan nu.

Het heeft Jan flink verbaasd dat Natasja voor de camera zo kritisch was. “Dat Natasja op tv ineens in interviews kritiek heeft vanaf dag 1, daar breek mijn klomp nou van. De beelden zijn er mooi op maat bij gesneden om te kloppen bij haar commentaar, daarom snap ik die haat ook. Ik zou het zelf bijna geloven.”

De makers van B&B Vol Liefde hebben volgens Jan duidelijk een ander beeld van hem willen neerzetten. “Ik heb op dag 2 en 3 flink wat werk verzet en dat is gefilmd, maar duidelijk niet uitgezonden. Past ook niet bij de suggestie dat ik niks zou doen steeds. Mooie televisie, toch”, concludeert Jan.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!