Big Brother-Nouchka haalt fel uit naar Ashley: ‘Ze is bazig, onbetrouwbaar en nep’
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Big Brother-Nouchka haalt fel uit naar Ashley: ‘Ze is bazig, onbetrouwbaar en nep’

Geschreven door Redactie

Nouchka haalt na haar vertrek uit Big Brother fel uit naar haar voormalige huisgenoot Ashley. In de Big Brother-podcast We Are Watching You noemt de Vlaamse Nouchka, die vorige week de realityshow van RTL5 en Play4 moest verlaten, de Nederlandse Ashley bazig, niet oprecht, onbetrouwbaar en nep.

Op zaterdag 3 februari betrad Nouchka tegelijk met de Nederlandse Sabeau het Big Brother-huis. De eerste drie weken van Big Brother 2024 heeft Nouchka thuis vanaf de bank kunnen volgen. “Je hebt een bepaald beeld van mensen, maar als je daar komt valt alles weg”, vertelt ze in We Are Watching You.

Nouchka dacht thuis voor de buis dat ze ‘een zeer goede match’ zou zijn met Ashley, die vanaf het begin in het Big Brother-huis verblijft. “Het sterrenbeeld van Ashley is een schorpioen en ik kan het beste omgaan met mensen die een schorpioen zijn. Maar het was toch geen match”, blikt Nouchka terug.

Waar ging het mis tussen Ashley en Nouchka? “Ashley heeft een hele sterke persoonlijkheid en is bazig, mensen zijn bang voor haar. Ze is niet oprecht en je kunt haar totaal niet vertrouwen. Als ik met haar apart was, dan was ze oprecht. Maar als ze in een grote groep is, is ze totaal anders. Ze is niet echt.”

In de buitenwereld is Ashley wél geliefd. “Misschien omdat ze haar mond open durft te doen”, denkt Nouchka. “De rest durft dat niet, maar dat komt omdat ze bang zijn voor Ashley. Als Ashley het huis zal verlaten, dan zullen andere mensen ook hun mond open doen. Nu is iedereen terughoudend”, besluit ze.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!