Cupido schiet raak in tweede seizoen B&B Vol Liefde
Bron: RTL

Cupido schiet raak in tweede seizoen B&B Vol Liefde

Geschreven door Daniël Schalk

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde heeft succes opgeleverd. Cupido heeft raak geschoten bij B&B-eigenaar Astrid en haar date Harmjan. De kijkers zagen Harmjan in de een-na-laatste aflevering vertrekken, maar aan het einde van de allerlaatste aflevering was Harmjan terug bij Astrid in Oostenrijk.

“Gelukkig hebben Harmjan en ik contact gehouden”, vertelt Astrid alleen voor de camera. “Harmjan is een aantal keer bij mij geweest en dat was leuk, dat was héél leuk. En het is nog steeds heel leuk”, onthult de B&B-eigenaar stralend. Dan verschijnt Harmjan in beeld. Hij vertelt dat hij na de opnames snel weer is teruggekeerd naar Oostenrijk. “Dat was voor ons beide fantastisch goed”, aldus Harmjan.

Vanavond werd duidelijk dat ook Richard & Simone, Martijn & Fenna en Hans (Frankrijk) & Petra verliefd zijn. Of zij nog steeds samen zijn, is niet duidelijk. Martijn en Hans zijn dinsdag te gast in Jinek, waar zij onthullen of ze nog een relatie hebben. Denise, Hans (Italië), Natasja en Ted vonden niet de liefde.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!