Hans heeft nieuwe liefde gevonden: ‘Maar staat stand-by tot verkoop B&B’
Bron: RTL

Hans heeft nieuwe liefde gevonden: ‘Maar staat stand-by tot verkoop B&B’

Geschreven door Redactie

Hans uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe liefde gevonden, maar van een relatie is geen sprake. Door zijn bed and breakfast staat de vrouw ‘stand-by.’ Dat vertelt Hans in B&B De Podcast. Het runnen van een B&B gaat volgens Hans niet samen met een relatie. Zijn huwelijk met Libera klapte door de bed and breakfast.

In de podcast over B&B Vol Liefde onthult Hans dat Libera inmiddels een vriend heeft. Over zijn eigen relatiestatus doet hij ook een boekje open. “Ik kan een vriendin hebben, maar zij zegt ook: het heeft weinig zin om hier weekendjes lol te hebben als we niet over de toekomst kunnen praten”, onthult Hans.

Hans heeft zijn droomvrouw dus inmiddels gevonden. “Het klinkt beroerd, maar de relatie staat in stand-by modus. Ik begrijp haar ook wel dat ze zich niet vol gaat geven op dit moment. Ik voel wel dat er wat is, aan beide kanten, maar we moeten het eventjes afhouden”, vertelt Hans in B&B De Podcast.

De bed and breakfast staat al zeven jaar te koop. Hans was dan in B&B Vol Liefde ook niet op zoek naar iemand die hem zou komen helpen de B&B te runnen. “Ik wilde de toko verkopen en dan met de liefde die ik dankzij het programma gevonden had in Italië of Nederland een nieuw leventje opbouwen.”

Hans zegt niet aan het populaire datingprogramma van RTL4 meegedaan te hebben om een mogelijke koper voor zijn optrekje in Italië te vinden. “Ik heb écht meegedaan om de liefde te ontmoeten. Ik heb er niet over nagedacht dat we hierdoor wellicht het huis zouden kunnen verkopen”, besluit de B&B-eigenaar.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!