Kitty: ‘Spellen in Secret Room beïnvloeden prijzenpot Big Brother’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Kitty: ‘Spellen in Secret Room beïnvloeden prijzenpot Big Brother’

Geschreven door Daniël Schalk

Oud-deelnemer Kitty verwacht dat de inhoud van de prijzenpot gaat zakken. De winnaar van Big Brother 2023 wint de inhoud van de pot. Sinds het begin zit er 100.000 euro in, maar daar komt volgens Kitty verandering in. Over hoe dat zal gebeuren speculeert ze in de Big Brother-podcast We Are Watching You.

Kitty denkt dat de resultaten van de bewoners in de Secret Room invloed hebben op de pot. De bewoners moeten in de Secret Room allemaal een individueel spel spelen. Ze mogen zelf een symbool uitkiezen. Aan ieder symbool is een spel gekoppeld. De bedoeling is om de opdracht zo snel mogelijk uit te voeren.

Waarvoor de bewoners allemaal een individueel spel spelen in de Secret Room, is op dit moment nog niet bekend. Kitty heeft wel een vermoede. “Ik ben ervan overtuigt dat die Secret Room te maken heeft met de prijzenpot”, zegt Kitty. Ze kan zich niet voorstellen dat de pot op 100.000 euro blijft staan.

Volgens Kitty zijn er twee scenario’s mogelijk. “Of één bewoner kan een leuk bedrag winnen. Of de spellen bepalen de hoogte van de prijzenpot”, speculeert Kitty. Oud-deelnemer Julio hoopt ook dat de prijzenpot gaat zakken. Hij vindt het ‘een beetje oneerlijk’ dat dit seizoen is begonnen met een gevulde pot.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!