Bureau Sport krijgt eigen studioprogramma

Erik Dijkstra en Frank Evenblij krijgen hun eigen grote studio programma op NPO3. Het programma Studio Sport komt na zes jaar vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam. In de studio kijken ze samen met verschillende sport gasten vooruit op de sportzomer.

Ze stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van de flauwekul en gaan wekelijks op onderzoek uit om mythes te ontkrachten en mysteries op te lossen. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend af met de enige echte Bureau Sport WK-voetbal Karaoke.

Zelf hebben de mannen veel zin in deze nieuwe stap. Erik: “Vijf keer komen we vanuit de Desmet studio’s in Amsterdam naar de mensen thuis. Dicht op het sportnieuws, zoals we dat ook met veel plezier op de radio doen. En altijd met een traan én een lach.” Frank: “Ik vind het geweldig dat we nu ook met publiek in de studio zitten. Dat maakt het spannender.”

In Bureau Sport wordt sinds 2012 gekeken naar de verschillende kanten van de sportwereld. Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de France maar ook het NK Omhoogschaatsen zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen.

Bureau Sport is vanaf vrijdag 11 mei vijf weken lang te zien om 22.00 uur op NPO 3.

Foto: Annemieke van der Togt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *