Verraderlijke Post: Een saai gewillig schaap mét hersens!

Verraderlijke Post: Een saai gewillig schaap mét hersens!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Lieve Noor,

Ik hoor je nou toch écht al een aantal afleveringen onder andere tegen Billy zeggen dat je het écht zeker weet wie de verraders zijn en je hebt het zó ontzettend bij het rechte eind. Billy weet het óók zeker, maar die weet zo ongeveer alles zeker wat een ander zeker weet.

Nathan is er ook zeker van dat een van de twee broers een verrader is. Met name Sander heeft áltijd een verrader weggestemd, lees: Voor de bus gegooid. Nou dat lijkt me dan een makkelijk klus voor vanavond en dan wordt dit een korte brief. Of hebben de broertjes je écht niet door?? Ik vind écht wel dat je het goed speelt. Je lijkt onschuldig, je gedraagt je onschuldig en de ‘Kris Kross broertjes’ hebben met z’n tweeën niet meer hersencellen dan de hoeveelheid van een watermeloen. Ze hebben gewoon echt niets door.

Jordy wordt met het uur zenuwachtiger. Het ligt hem niet deze rol die hij van zijn broertje opgedrongen heeft gekregen. Sander kijkt gewoon nog net zo stoned als altijd, maar die Jordy....Nee man die staat echt te shaken in z’n panty!

Ik had echt de illusie dat jullie vanavond een van de broertjes zouden pakken aan de ronde tafel maar niets is minder waar. Misschien ligt het aan mij, maar ik snap er echt hélemaal niets van dat jullie het maar uit blijven stellen! Waarom?????? Ik geef toe dat ik het écht wel heel dapper vind. Ik denk dat ik al lang eieren voor mijn geld had gekozen en een van die twee voor de leeuwen had gegooid. 

De vraag is of dit nou goed gespeeld is omdat je tenslotte die pot met zilver wilt winnen, of dat het laf gespeeld is omdat je het al weken weet en het niet durft te doen. Feit is wel dat ik persoonlijk, het gedrag van jou en Billy een béétje slaapverwekkend vind. Kom jongens, een beetje actie in die taxi.

Billy is met name een hoop kabaal en weinig actie en dat, terwijl hij zegt, wel een beetje klaar te zijn met het suffe gedrag. Nou Noor....Laat dat mannetje eens dansen en doe iets leuks vanavond samen met Billy. Want die zegt vanavond vól op Jordy te gaan! Beetje jammer dat Billy zelfs niet doorheeft dat Jordy ineens achter hem staat. Noor, weet je wel zeker dat je samen met Billy het spel tot het eind wil spelen?

Jij bent écht heel erg. Het bondje met Jordy. Ik hoor het je zeggen tegen Jordy: “Op je gevoel afgaan, Ik vind Betty wel verdacht”. Serieus....ga je nou Betty voor de bus gooien! Dat arme mens. En dan wordt het tijd om uit te gaan eten. Mooie kleren aan, kappertje gepakt en op naar de Franse cuisine.

Jij had niet het vermoeden dat het eten goor zou zijn toch? Sander noemt het een soort ‘sperma-achtige-kinderboerderij-lucht’ wat er op zijn bord ligt en ik weet niet naar welke kinderboerderij hij in zijn jeugd is geweest, maar ik lig bijna onder de tafel van het lachen. Wat een held en uiteraard eet hij het niet. Sterker nog hij kotst het gewoon uit op het Franse tapijt. Vertel eens....Hoe dapper ben jij Noor?

Jij krijgt een heuse ‘HORROR-WORST’ op je bord en je weet het zonder te proeven zéker. Hier ga jij geen hap van nemen. Nou geloof me, ik had er niet eens aan geroken! Al met al levert het 2 mensen een sleutel op. Betty en Jordy zijn de gelukkigen en jij en Billy hebben gewoon pech met die wapenkamer!

Na overleg met Billy, nee beter gezegd, nadat Billy dat doet wat jij zegt, besluiten jullie dat het nét te vroeg is om nu al op de broers te gaan. Jij gaat gewoon voor de pot zilver en gelijk heb je. Het spel heet de verraders en jij gaat ze pákken en ik ben ervan overtuigd dat je van Billy ook geen spaan heel laat als het er op aan komt! Slimme meid!

Met een stalen gezicht schrijf je de naam van Betty op en uiteraard volgt Billy je. Wat ben jij een actrice zeg. Als je klaar bent met dat hockey gedoe in Den Bosch, zou ik absoluut de toneelschool gaan volgen en jij kunt de verkorte versie van die opleiding doen. Een gewillig schaap ben je, maar wel een slim schaap! Of het zo leuk is om naar te kijken dat is een ander verhaal, maar who cares?

Je hebt echt zó onwijs veel mazzel dat de broertjes echt absoluut zeker weten dat jij het ‘spel niet speelt en niets doet’ en Billy 'doet ook maar wat'. Ze moesten eens weten. Dus de namen van Nathan en Chahid vallen. Ik hoop echt zo dat ze Nathan laten leven. Jij en Billy worden in ieder geval niet vermoord, dat zien we in het voorstuk van volgende week (niet slim van de broertjes) en ik hoop dat we de échte Noor gaan zien komende week! 

Groetjes Sonja

P.S. Ik kijk nu al uit naar dat zelfverzekerde koppie van je komende week!

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!