RTL-hit De Verraders krijgt eigen bordspel
Bron: Identity Games

RTL-hit De Verraders krijgt eigen bordspel

Geschreven door Daniël Schalk

Er komt een bordspel van het populaire RTL-programma De Verraders. Identity Games heeft in samenwerking met RTL en producent IDTV een bordspel gemaakt, waarmee fans van De Verraders het psychologische spel thuis kunnen spelen. Het bordspel komt in september uit, maar is vanaf nu te pre-orderen.

Wie het bordspel nu al besteld, maakt kans op een Verraders-cape. De spelers voeren net als in het tv-programma missies uit om zilver te verdienen. De Getrouwen proberen de Verrader tijdens de Ronde Tafel te ontmaskeren. De twee spelers die het meeste zilver verzamelen, strijden in het eindspel om de pot.

Eén van de spelers is de Verrader, de overige spelers zijn Getrouwen. De Verrader probeert tijdens elke missie een geheime opdracht uit te voeren om het recht te verdienen een Getrouwe te mogen vermoorden. Een succesvolle moord kost deze speler persoonlijk zilver en levert De Verrader persoonlijk zilver op.

Het eerste seizoen van De Verraders was in maart 2021 te zien op RTL4. Na twee afleveringen kondigde RTL al een tweede reeks aan. De Verraders is niet alleen in Nederland een succes. Het programma is inmiddels verkocht aan meer dan 20 landen, waaronder België, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Pre-order het bordspel via Bol.com én maak daarmee kans op de officiële cape van De Verraders. Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!