‘Sieneke en Yuki Kempees in Expeditie Robinson’
Bron: Persfoto

‘Sieneke en Yuki Kempees in Expeditie Robinson’

Geschreven door Daniël Schalk

RTL deelt op social media opnieuw een aantal hints over drie nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson 2021. Momenteel zijn er 15 namen bekendgemaakt, maar in een cryptisch bericht geeft de televisiezender hints over drie nieuwe kandidaten. Wij denken de drie deelnemers te hebben achterhaald.

1. Dennis Schouten

De naam van Dennis Schouten was al uitgelekt, dus het was alleen wachten op de bevestiging. Die lijken we nu te krijgen. RTL deelt over de eerste persoon dat het gaat om een man van 26 jaar die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Dennis is ook 26 jaar en is absoluut niet op zijn mondje gevallen.

2. Sieneke

De tweede persoon is duidelijk een vrouw. RTL geeft vrij dat deze persoon 29 jaar is, bekend is van muziek en ooit 14de werd. Dan denken wij natuurlijk direct aan het Eurovisie Songfestival. In 2010 werd de nu 29-jarige Sieneke 14de in de halve finale van het Songfestival. Geen twijfel over mogelijk dus!

3. Yuki Kempees

RTL zegt over de derde persoon dat deze 34-jarige man ‘één derde’ is en bekend is van dance-hits. ‘Eén derde’ verwijst volgens ons naar het dj-trio Kris Kross Amsterdam. Het silhouet lijkt het meest op Yuki Kempees, die 34 jaar is. Kris Kross kon natuurlijk niet optreden, dus zijn afwezigheid viel niet op.

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!