Geen programma’s meer vooruit kijken op RTLXL

RTL stopt met de functie van RTLXL om nieuwe afleveringen van tv-programma’s vooruit te kijken. De functie verhuist binnenkort naar Videoland. Toch krijgen RTLXL-gebruikers een eenmalige aanbieding om over te stappen. “Om de RTL XL-abonnees tegemoet te komen biedt de omroep vanaf vandaag en tot 1 oktober aan dat ze hun account kosteloos kunnen uitbreiden met Videoland”, zo schrijft het AD.

“Een RTL XL-abonnement kost momenteel 3,99 euro per maand en de geopperde combinatie RTL XL-Videoland is tot tot december beschikbaar voor hetzelfde bedrag.” 

Gebruikers betalen vanaf januari gewoon het volle bedrag van 8,99 euro net als andere Videoland gebruikers. Er lijkt vooralsnog niks te veranderen aan het gratis terugkijken van programma via RTLXL.

Afgelopen jaar maakt RTL Nederland bekend te moeten bezuinigen daarmee vervallen een aantal arbeidsplaatsen. Het bedrijf nam het afgelopen jaar al afscheid van verschillende onderdelen die niet bij de nieuwe strategie zouden passen. Zo is de exploitatie van Studio 21 overgedragen en wilt RTL één video on-demand platform.

Foto: RTL

Geef een reactie