Gerard Ekdom terug met een wervelende Toppop3

toppop3ekdom (Small)Komend seizoen staat Gerard Ekdom weer helemaal klaar in de studio van Toppop3 om de mooiste en meest opzienbarende popacts een plek op de bühne te geven. Aanstaande zaterdag ontvangt Ekdom de bombastische en meeslepende rockband Kensington. Daarnaast is de veelzijdige zangeres Trijntje Oosterhuis van de partij en geeft Bettie Serveert acte de presence.

Nieuw dit seizoen is een wekelijkse muzikale column van popmuziek-expert Leo Blokhuis, waarin hij zijn visie geeft op de popmuziek van vandaag de dag. Ook de Hall of Fame krijgt een vervolg, hierin geven bekende Nederlanders favoriete en legendarische popmuzikanten een ereplaats. Gerard Ekdom neemt iedere week een duik in zijn persoonlijke platenkast en vertelt aan de hand van zijn uitgebreide, onuitputtelijke en ontelbare muziekverzameling over de meest uiteenlopende en bijzondere onderwerpen in de popmuziek. Naast de prikkelende reportages neemt Ekdom op geheel eigen wijze het popnieuws door en staat uiteraard de Mega Top 50 centraal.    

Via facebook kan de kijker vragen aan Kensington doorgeven. Op de toppop3.avro.nl staat dit weekend een exclusief interview met Kensington vanuit de kleedkamer.

Toppop3 is een format van de AVRO en wordt geproduceerd door Skyhigh TV.
Toppop3 vanaf 2 februari iedere zaterdagavond om 19.55 uur op Nederland 3.

Geef een reactie