Deze week in GTST: Lukt het Steef om zijn leven weer op de rails te krijgen?
Bron: RTL

Deze week in GTST: Lukt het Steef om zijn leven weer op de rails te krijgen?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Hoe vergaat het Steef nu hij weer in zijn ouderlijk huis woont en geen werk heeft? Henk wil ruimte voor zichzelf en voor Laura in het huis van Bouwhuis. Hij komt dat Steef even zeggen. Wat moet Steef doen met alle spullen die er nog van hem in huis staan? Hij wil zijn familie bedanken en doet iets voor hen, maar dat betekent wel dat hij haast blut is na zijn game-avontuur. Dan neemt hij een besluit. Bovendien krijgt hij een mogelijkheid om weer te gaan werken.

Nina is druk met het maken van een begroting voor haar nieuwe collectie. Gaat dit haar lukken nu ze zo veel aan haar hoofd heeft? En hoe gaat het met Nola? Nina wil haar dochter nog steeds naar de HAVO hebben maar wil Nola dit zelf wel? Lukt het oefenen voor de toets? Nola heeft andere talenten dan rekenen. Als Nola de uitleg van Nina niet snapt heeft deze wel een idee, wie haar wel kan helpen. Dit blijkt uiteindelijk een goede zet. Nola komt vrolijk thuis na de bijles. Betekent de bijles een carrièreswitch voor de bijles leraar?

Daan gelooft Robin niet op haar woord. Is ze wel bij haar moeder geweest? Ondertussen spit Robin verder in het politiedossier. Ze ontdekt iets en confronteert Daan daarmee. Daan vindt dat ze nu echt moet stoppen omdat ze zichzelf in gevaar brengt. Robin geeft toe waar ze is geweest. Daan is bang voor Ludo want hij wil Louise niet kwijtraken. Ludo wil ingrijpen maar geeft Daan één kans. Gaat dit hem lukken? Als Robin valt en bewusteloos raakt, neemt Daan zijn kans waar. Hij zweert Ludo dat ze geen last meer van Robin zullen hebben.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!