Deze week in GTST: Trekt Merel het allemaal nog wel?
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Trekt Merel het allemaal nog wel?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Merel vertelt Saskia wat zij bij Marwan aantrof en ook waarom zij naar hem toe is gegaan. Heeft zij wel de juiste keuze gemaakt? Merel vertelt haar familie wat er met haar aan de hand is. Dit is ook de reden dat ze op kamers wil. Maar is dit wel mogelijk? Wat gaat er in Merel om en wat gaat zij doen? Haar ouders maken zich zorgen. Uiteindelijk heeft Saskia een plannetje waar Merel heel erg blij mee is.

Saskia wil van Julian weten hoe het met klussen gaat. Maar ‘klust’ Julian nog steeds, of niet? Als de problemen bij de familie Verduyn nog steeds spelen, neemt Julian een besluit. Maar gaat het hem lukken wat hij zo graag wil doen? Dan komt Marwan voorbij in een Audi en vraagt hem om mee te rijden. Hij wil Julian helpen. Maar dan gebeurt er iets, waar beiden erg van schrikken.

Janine is nog steeds bezig met de praktijken van Agaath van Dijnselburg. Ze zet Agaath onder druk. Ze heeft Daan’s hulp nodig maar lukt dit wel naast zijn andere werkzaamheden? Hij praat met Agaath over een offerte. Maar wat wil zij precies van hem? Daan neemt elk gesprek op. Rick gaat Daan ook nog helpen. Er wordt inspectie gedaan in de flat en de inspecteur komt tot een ontdekking. Hoe zal Van Dijnselburg hierop reageren? Zal zij haar belofte nakomen dat alles gerenoveerd wordt in de flat. Janine en Daan confronteren Agaath met hetgeen zij in de gesprekken heeft gezegd.

Nina vraagt aan Nola hoe zij app gesprekken moet wissen. Dit lukt haar. Zij danst samen met de kinderen in onesie en dan komt Bing onverwacht eerder thuis van zijn reis met Mare. Ze moest weg vanwege Lars. Bing zoekt toenadering tot Nina maar zij laat dit niet toe. Wat is er met haar aan de hand? Dan komt Mare plotseling langs. Zij is erg van slag. Wat is er aan de hand? Nina bezoekt Mare in de Rozenboom. Daar ontmoet zij ook Lars. Wat wil hij eigenlijk diep in zijn hart? Als Bing tegen Nina vertelt dat hij naar de bruiloft uitkijkt, is zij van slag.  

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!