Deze week in GTST: Wordt het Steef te veel?
Bron: RTL

Deze week in GTST: Wordt het Steef te veel?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Rik probeert Shanti een verklaring te laten tekenen. Op de dag van de rechtszaak geeft Shanti via een briefje aan niet te komen en dat Rik dit wel alleen af kan. Dus gaat Rik in zijn eentje naar de Rechtbank. Eenmaal aangekomen krijgt hij te horen dat Agaath niet aanwezig zal zijn. Wanneer de rechtszaak bijna begint, komt Shanti toch binnen samen met Daan. Shanti is bereid om haar verhaal te vertellen, maar hoe zal dit aflopen? Gaan Shanti en Rik gelijk krijgen?

Steef heeft allerlei taken in huis, omdat Saskia vaak weg is vanwege haar twee banen. Hij neemt zoveel hooi op zijn vork dat er het een en ander mis gaat en Saskia nog net optijd is om een ramp bij hun thuis te voorkomen. Maar dat is niet het enige, Steef toont vreemd gedrag en zijn familie maakt zich ernstige zorgen. Wat zal er aan de hand zijn?

Onverwacht bezoek

Nadat Chanel langs is geweest en Nina haar heeft beschuldigd van diefstal en Nina en Bing aan Nola hebben verteld dat ze tegen de mentor hebben gezegd dat het niet goed gaat tussen haar en Chanel, staat Chanel’s vader plotseling voor de deur die woedend is en laat weten dat ze zijn dochter met rust moet laten. Het wordt een hele strijd tussen hem en Bing. Nina doet er alles aan om hun tot bedaren te brengen. En dus stelt ze voor om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe zal dit verder gaan?

Merel is er achtergekomen dat Linda het huis gaat verkopen en dat ze dus weg moet uit de garage en ze een nieuwe woonruimte moet zoeken. Totdat Merel een onverwacht voorstel heeft voor Lynn. Maar wat zal dit voorstel zijn? En gaat Lynn hiermee akkoord?

Harde eisen

Stefano wordt achterdochtig als Ludo ook Daan uitnodigt voor een speciaal familiediner. Bij dat familiediner heeft Ludo een verrassing voor zijn familie. Wat zal die verrassing zijn? Stefano is hier niet blij mee en heeft harde eisen.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!