Deze week in GTST: Luuk krijgt advies over zijn bindingsangst
Bron: RTL

Deze week in GTST: Luuk krijgt advies over zijn bindingsangst

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Linda zoekt een luisterend oor bij Laura, maar kan zij haar gerust stellen? Mathilde geeft Luuk advies over zijn bindingsangst en zijn verhouding met Linda. Linda wordt verrast door Luuk. Wat zal die verrassing zijn?

Henk zijn zoon Jonathan staat op de stoep, maar Henk gelooft het in eerste instantie niet. Totdat Jonathan vertelt over zijn moeder. Gaat Henk iets vertellen over zijn affaire? Ook heeft Henk een realisatiemoment over Jonathan. Wat is die realisatiemoment?

Twee opdrachten en steeds meer verliefd

Nola krijgt twee opdrachten van haar therapeute Alice. Welke opdrachten zouden dat zijn? En gaat ze beide opdrachten durven uitvoeren? Na haar gesprek met Alice spreekt ze met Bing af in de Rozenboom om te vertellen hoe het is gegaan. Nina weet van niks. Hoe zal dit verder gaan?

Saskia is heel enthousiast over de stage, maar Demi denkt hier anders over. Ondertussen merkt Steef op dat Pim steeds meer verliefd wordt op Demi. Steef probeert Pim duidelijk te maken dat Demi niet hetzelfde voor hem voelt. Als dit niet werkt, vind Steef dat Demi hem dit zelf moet vertellen. Maar gaat dit lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!