Deze week in GTST: Luuk belandt in het ziekenhuis na motorongeluk
Bron: RTL

Deze week in GTST: Luuk belandt in het ziekenhuis na motorongeluk

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Linda wordt gebeld door Saskia met het nieuws dat Luuk onderuit is gegaan met de motor en nu in het ziekenhuis ligt. Hij was nog wel aanspreekbaar, maar moest toch voor de zekerheid mee naar het ziekenhuis voor controle. Linda wilt er eerst niet naar toe, maar als ze bij Janine is en hoort van Saskia dat hij mogelijk een bloeding heeft maakt ze zich toch wel zorgen en besluit ze alsnog te gaan. Hoe gaat dit verder? En komt het goed met Luuk?

De nieuwe eigenaresse van De Koning zorgt met vele veranderingen voor veel problemen. Laura klopt aan bij Shanti met de eis dat zij het moet oplossen. Shanti vindt het erg vervelend, maar vind dat Laura dit met Gabrielle moet bespreken. Laura doet dit met grote gevolgen. Maar welke gevolgen?

In de val

Janine en Ludo hebben Stefano’s slechte plannen inmiddels door. Ze besluiten om Stefano in de val te lokken. Welk plan hebben ze? Ludo houdt alles vanuit de safe room goed in de gaten. Hoe gaat dit verder? Zal Janine erachter komen wat Stefano allemaal aan het doen is?

Nina heeft een hele vervelende nachtmerrie over Ludo, Janine en Stefano. Als ze wakker schrikt op de bank maakt haar gezin zich zorgen. Bing stuurt de kinderen weg met Stanley en maakt Nina duidelijk dat het soms helpt om erover te praten. Maar Nina laat niets los en zegt dat het gewoon een droom was. Bing laat het en troost haar.

Markt

Henk gaat met Saskia en Jonathan op pad. Henk wil Jonathan graag de markt laten zien waar hij vroeger als marktkoopman altijd stond. Maar als ze daar aankomen staat de markt er niet meer. Hij is verplaatst en komt niet meer terug.

Alleen het Café waar Margriet de moeder van Jonathan heeft gewerkt staat er nog. Ze besluiten daar naar binnen te gaan. Binnen gebeurt er iets totaal onverwachts waar Henk en Saskia van schrikken. Wat zou dat zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!