Deze week in GTST: Irritatie in de Koning

Deze week in GTST: Irritatie in de Koning

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Nu Laura weg is moet Saskia flink haar best doen in de Koning. Gabrielle heeft telkens opmerkingen en dat irriteert Saskia. Er mag geen kraanwater meer worden uitgedeeld, er mogen geen laptops meer op de tafels en geen honden meer vanwege allergie van Gabrielle. Verder wilt Gabrielle dat het personeel van de bardienst ook het schoonmaken overnemen van de schoonmaakploeg. Hoe gaat dit verder?

Henk probeert Jonathan telkens te bellen, maar hij neemt niet op. In een berichtje geeft ie aan dat hij het druk heeft. Als Saskia Jonathan gaat bellen neemt hij wel op, want Saskia heeft zijn hulp nodig bij de Koning crisis. Ze maakt een afspraak met hem en maakt Henk duidelijk dat zij wel met Jonathan gaat praten. In de Rozenboom waar ze afgesproken hebben vertelt Saskia eerst over Gabrielle. Jonathan geeft het advies dat Saskia met haar moet praten en alles op moet schrijven. Dan vraagt ze of er iets aan de hand is dat hij Henk niet meer wilt spreken, maar Jonathan zegt dat er niks is. Maar is dat wel zo?

Merel en Stefano

Als Marwan met Merel naar de Koning gaat komt hij Stanley tegen. Stanley moest invallen in BOKS als comedy man en gaat het nog een keer doen. Maar dan wordt hij gebeld door Bing dat hij onverwachts naar Utrecht moet en Stanley dus niet kan brengen. Dus vraagt hij aan Marwan of hij hem kan brengen. Marwan doet het en kan het goed met Stanley vinden. Ze hebben een fijn gesprek. Stanley heeft een voorstel voor Marwan. Welk voorstel?

Stefano doet een drankje in de Koning. Als hij vraagt waarom de keuken dicht is komt Merel naast hem staan. Ze raken in gesprek en hebben het erg gezellig met elkaar. Stefano stelt voor om samen te gaan eten. Merel zegt wel dat hij verder niks in zijn hoofd moet halen. Ze gaan naar de Rozenboom, maar als Merel haar moeder ziet zitten met Jonathan gaan ze snel weer weg. Dus neemt Merel Stefano mee naar het Paleis. Ze willen tosti’s gaan maken, maar het wordt steeds intiemer tussen de twee. Hoe loopt dit af?

Onderdruk

Nina wordt door Stefano onderdruk gezet via de telefoon. Wanneer Bing een deel van het gesprek in Nina’s atelier hoort, denkt hij dat Nina weer een affaire heeft. Zal ze eerlijk zijn tegenover Bing? Ludo is er zeker van dat Stefano Nina erin geluisd heeft. En Janine heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Gaan ze erachter komen dat Nina er ook mee te maken heeft?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!