Deze week in GTST: Merel heeft een groot probleem
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Merel heeft een groot probleem

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Ludo is verbaasd als Merel vertelt waarom ze er vaak niet was voor Stefano. Jonathan vindt dat ze er zich buiten moest houden. Wanneer Merel s ’avonds op het politiebureau komt, ziet ze Jonathan uit het kantoor van Alex de Boer komen. Merel heeft een probleem, omdat Alex erachter is gekomen dat ze informatie uit het politiedossier met derden heeft gedeeld. Hoe loopt dit af?

Laura schrikt als ze hoort van het nieuws over Margriet. Ze snapt niet dat Henk niks heeft gezegd, maar vindt het een verdrietige situatie voor iedereen. Ze wil Julian overtuigen milder te zijn richting Margriet en Jonathan. Volgens Luuk en Janine onderdrukt ze haar eigen woede en daarom hebben ze een plan. Maar welk plan?

Gesnapt

Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar zijn gedrag zorgt ongemerkt voor meer wantrouwen. Hij probeert geld te stelen van Rik en wordt gesnapt door Rik. Maar hij vergeeft het hem. Als Mats bezig is in de keuken gaat de bel. Rik doet open en plots staat Bing in de deuropening. Hoe gaat dit verder?

Wanneer Stefano even uit bed komt, loopt Linda binnen die Janine zoekt. Omdat Janine er niet is, vraagt ze Stefano om advies over de oplichting. Stefano voelt zich daardoor weer nuttig. Welk advies gaat hij haar geven?

Weg

Nina schrikt van de ruzie tussen Bing en Monica. Bing probeert met Monica te praten, maar dit loopt uit de hand. Manu hoort alles en loopt weg. Wanhopig gaan ze naar hem opzoek. Gaan ze hem vinden?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!