Deze week in GTST: Bijeenkomst over het ongeluk in de Koning
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Bijeenkomst over het ongeluk in de Koning

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Henk laat zich door Laura overhalen om te bemiddelen tussen Merel en Jonathan. Dat blijkt niet meer nodig te zijn, want de twee hadden het al goed gemaakt. Merel organiseert samen met Laura een bijeenkomst in de Koning om over het ongeluk te praten. Stefano wilt niet mee tot grote teleurstelling van Merel. Hoe gaat dit verder?

Julian vindt dat Steef teveel geld uitgeeft, maar Steef ziet dat anders. Hij adviseert hem om te gaan besparen of meer te gaan werken. Steef rekent uit hoeveel hij tekort komt en waar hij op kan besparen. Dan heeft Julian een beter plan. Wat zal dat zijn?

Omgangsregeling

Wanneer Nina in de Koning is voor de bijeenkomst hebben Monica en Bing een gesprek. Tijdens het gesprek geeft Monica aan dat ze toch een omgangsregeling wilt. Bing zegt dat dat niet gaat werken voor Manu. Toch houdt Monica zich vast aan haar plan. Dan stelt Bing voor dat 1x in de 2 weken een weekend voldoende is. Maar is Nina het hier ook mee eens?

Janine is verbaasd als Ludo een afspraak heeft gemaakt met Jonathan. Hij wil Jonathan om hulp vragen, omdat hij een probleem heeft met iemand van de Stoeterij. Jonathan vindt het apart dat hij Ludo dit aan hem vraagt. Gaat Jonathan Ludo helpen?

Schokkend mailtje

Linda verbergt voor Luuk dat ze plotseling veel contact geld heeft. In de avond krijgt ze een mailtje en schrikt. Luuk vraagt aan haar wat er is. Linda vertelt Luuk alles. Luuk biedt zijn hulp aan, maar Linda wijst die af. Hoe gaat dit verder?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!