Deze week in GTST: Wordt Merel ten huwelijk gevraagd?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Wordt Merel ten huwelijk gevraagd?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Stefano belt Julian om iets met hem te overleggen. Hij wil Merel ten huwelijk vragen, maar wil eerst toestemming van Julian hebben. Julian kan het niet over zijn hart verkrijgen om Stefano’s verzoek af te wijzen, dus hij stemt toe. Stefano lokt Merel naar het park. Gaat ze ja zeggen?

Wanneer Laura aan het koken is, geeft ze aan dat ze moe is en dat ze even moet gaan liggen. De volgende dag probeert ze zich te herpakken door haar hobby schilderen weer op te pakken, maar dit gaat moeizaam. Als Henk terugkomt van de Buurtsuper, treft hij een zeer somber schilderij aan. Wat is er met Laura aan de hand?

Achtergrond

Rik vertelt Julian in vertrouwen dat Mats dakloos is en gaat op zoek naar meer informatie over zijn achtergrond. Op sociale media probeert hij Mats op te zoeken, maar hij is niet te vinden. Dan krijgt Rik het idee om naar de oude basisschool van Mats te gaan. Gaat hij daar meer te weten komen?

Ludo informeert bij Jonathan naar zijn ambities. Wat zullen die zijn?. Jonathan spreekt af met Henk in de Koning. Hij vertelt over zijn afspraak met Ludo. Henk probeert Jonathan te laten inzien dat hij zich niet moet laten in palmen door Ludo. Hoe gaat dit verder?

Tel Avive

Als Monica Manu thuisbrengt, heeft ze een mededeling voor Bing en Nina. Gert-Jan de man van Monica moet voor zijn werk naar Tel Avive en moeten daarnaartoe verhuizen. Nina en Bing zijn verbijsterd. Monica zal dit ook nog aan Manu moeten vertellen. Hoe loopt dit af?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!