Deze week in GTST: Saskia keert terug in Meerdijk met groot geheim
Bron: RTL

Deze week in GTST: Saskia keert terug in Meerdijk met groot geheim

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Saskia en Demi komen eindelijk terug naar Meerdijk. Julian heeft een groot spandoek opgehangen en Merel en Steef komen met Demi en Tom thuis. Saskia komt wat later. Het gezin is weer compleet, maar Saskia draagt een geheim met zich mee. Welk geheim?

Linda wil van Bing weten of hij al iets heeft gehoord over de aanval op Luuk. Bing heeft nog niets gehoord en denkt ook dat dat niet gaat gebeuren i.v.m. het onderzoek dat maanden kan duren. Linda begrijpt het niet en vertrekt. Dan belt ze naar Merel en gaat ze naar het politiebureau. Hoe gaat dit verder?

Nooit meer lopen

Nu Mats terug is gekomen bij Rik en hoort dat Rik de waarheid over hem weet, is hij boos. Rik maakt hem duidelijk dat hij hem is gaan zoeken uit bezorgdheid. Mats vertelt over hoe aardig de juf was waar Rik mee had gesproken en nog meer heftige verhalen over zijn verleden. Welke verhalen?

Stefano heeft gehoord dat de kans groot is dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit komt bij hem binnen als een grote schok. Merel en Stefano vertellen het thuis aan de rest. Ludo houdt hoop op herstel en bijt zich vast in alternatieve genezing. Welk alternatief?

Afscheid

Monica vertrekt bijna met haar gezin naar Tel Avive en wil afscheid van Manu. Maar Manu vindt dit moeilijk. Hij loopt weg van Nina en Bing. Janine treft hem aan op straat. Hoe gaat dit verder?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!