Deze week in GTST: Wat is Ludo van plan met Jonathan?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Wat is Ludo van plan met Jonathan?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Jonathan gaat langs het Veilinghuis om Ludo  te vertellen dat hij zijn dossiers niet in beheer kan nemen vanwege de zaak van de kettingbotsing. Voor Ludo is er geen probleem . Hij nodigt Jonathan uit om naar een netwerkbijeenkomst te komen van het Veilinghuis en hem aan iedereen voor te stellen. Jonathan gaat op zijn uitnodiging in. In de Rozenboom zet Ludo hem in het zonnetje. Maar wat is hij echt van plan?

Janine raakt gefrustreerd door haar talkshow. Haar hoofd redacteur geeft door dat er niemand wil mee werken aan de uitzending wat gaat over lekkende borstimplantaten. Ook krijgt ze nog is te horen dat de hoofd redacteur niet door wilt op het onderwerp. Janine gaat hier niet mee akkoord. Ze besluit haar zenderbaas te bellen. Hoe gaat dit verder?

Helpende hand

Rik is opzoek naar Mats, maar slaagt er niet in om hem te vinden. Wel ontdekt hij dat er meer dakloze jongeren zijn. Hij wilt iets doen voor hen, dus koopt hij slaapzakken voor ze. Als Rik met Julian in BOKS is om te sporten, zegt Rik dat hij Mats zo in huis zou nemen. Hoe loopt dit af?

Kaan suggereert dat de criminelen onder het personeel van BOKS kunnen zitten. Bing laat hem weten dat zijn personeel te vertrouwen is. Toch gaat hij zijn personeel wantrouwen. Kaan regelt een undercover agent. Als Bing dit aan Luuk vertelt begrijpt hij er niks van. Laat Bing zich ompraten door hem?

Marokko

Wanneer Demi thuiskomt van haar afspraak met Jesse, vertelt ze aan Julian en Saskia dat Jesse haar heeft gevraagd om mee te gaan met Tom naar Marokko. Demi wil ja zeggen, maar Julian en Saskia zien dit niet zo zitten. In de avond komt Jesse langs voor een gesprek. Demi en Jesse proberen en Julian en Saskia te overtuigen. Gaat dat ze lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!