Deze week in GTST: Het uur van de waarheid voor Ludo
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Het uur van de waarheid voor Ludo

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Wat gebeurde daar nou? Ludo is helemaal de weg kwijt. Hij staat op het punt om een einde te maken aan zijn leven. Tenminste daar lijkt het heel erg sterk op. Tijdens een autorit sloot hij zijn ogen. Het einde van Ludo is nu echt aangebroken? Gelukkig bedacht Ludo zich op het laatste moment. Op het laatste moment weet hij zijn auto aan de kant te krijgen. 

Met een hartslag van boven de 200 is Ludo er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Maar zo kan het niet verder. Wanneer hij thuiskomt vertelt hij Janine wat er met hem aan de hand is. Hij ziet nu ook in dat hulp wel op zijn plek is. Dus zit er niet anders op dan hulp zoeken. 

Dankzij Anton komt Ludo terecht bij een psycholoog. Alleen is het niet echt een fijn gesprek. Zij heeft zo haar methodes om Ludo aan het praten te krijgen. Stiekem krijg je er zelf een onaangenaam gevoel van. Maar haar aanpak lijkt te werken. Ludo lijkt onder de indruk van deze tactiek. Wanneer hij over zijn eenzaamheid verteld, draait de psycholoog een beetje bij. 

Een eerste stap in de goede weg is gezet. Langzaam maar zeker komt de oude Ludo weer terug. Ondertussen ontwikkelt Janine zich meer en meer tot een echte Sanders. Haar plan om Richard te raken lijkt eindelijk te lukken. Via Leon kwam ze in contact met een ex van Richard, Indra. Na lang aanpappen lukte het haar om Indra voor zich te winnen. 

Tegenover Ludo liet Janine weten haar plan met rust te laten. Alleen is Janine daar nooit mee gestopt. Ze is zelfs zo slim om een camera te plaatsen op de outfit van Indra. Zo kan ze meekijken wat Indra allemaal ziet. Want dat is niet zomaar iets wat er staat te gebeuren. 

Indra moet op het huwelijk van Richard en Billy de catering verzorgen. Alleen heeft Indra totaal geen idee waar ze precies werkt. Laat dat nu het plan van Janine zijn. Gaat het haar lukken om eindelijk wraak te nemen op Richard? Krijgt ze daarmee een stukje gerechtigheid in handen? Hoe zal het plan zich gaan ontwikkelen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.