Deze week in GTST: Stefano wil niet meer verder met Merel
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Stefano wil niet meer verder met Merel

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Stefano wil niet meer verder met Merel. Merel lijkt hem niet serieus te nemen, dus weet hij niet zo goed wat hij met haar aan moet. Als Merel aan het werk gaat, stuurt Stefano haar een appje om te zeggen dat ze naar huis moet komen om te praten. Merel besluit hier op in te gaan. Hoe gaat dit verder?

Linda helpt bij de zoektocht naar een kantoor voor Janines nieuwe bedrijf. Omdat Linda de prijs wat aan de hoge kant vindt, belt ze de verhuurder en gaat ze onderhandelen. Dit lukt haar en dus is het kantoor van Janine. Dan leest Linda een reactie onder de uitzending. Welke reactie?

Vreemd gedrag

Mats heeft belooft aan Rik dat hij de soepactie overneemt en gaat dus aan de slag. Hij koopt bij Steef in de Buurtsuper de ingrediënten. Terwijl hij bezig is, loopt Merel langs met haar collega van de politie. Mats schrikt als Merel vraagt of ze zijn ID even mag zien. Hoe loopt dit af?

Henk signaleert iets vreemds aan het gedrag van Laura. Ze zou appeltaart met walnoten gaan maken, maar vergeet de walnoten erdoorheen te doen. Henk besluit Luuk in te lichten. Ze spreken af in de Koning en Luuk geeft Henk een advies. Welk advies?

Scheiden

Steef vangt op dat Saskia en Julian gaan scheiden. Als hij van Saskia hoort wat de aanleiding is, is hij woedend. Julian troost hem. Saskia komt uiteindelijk met onverwacht nieuws. Wat zou dat zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!