Kassa scoort wederom de meeste kijkers in de vooravond

Het consumentenprogramma van BNNVARA, Kassa, wist zaterdagavond veel kijkers te bereiken. Om 19.00 uur wisten weer 1.365.000 mensen het consumentenprogramma te vinden. In de uitzending van gisteren besteedde Kassa onder andere aandacht aan eieren. Let de consument bijvoorbeeld op een label die op het ei zit?

Daarnaast had Amber, van de Belbus, een zaak die leek op één van de Rijdende Rechter. Helaas werd deze niet in één keer opgelost. Kassa houdt de kijkers hiervan op de hoogte, aldus Brecht van Hulten. Dit verhaal krijgt zeker nog een vervolg.

In de studio zat ook een man namens deodorant merk, Nuud. Die probeerde verwarring te zaaien tijdens de uitzending. Brecht wist niet precies wat deze man bedoelde. Gelukkig reageerde Kassa via Twitter wel direct. Wat deze man bedoelde stond op een forum op de website van Kassa. Dit is niet zelf door Kassa op haar website gepubliceerd. Nuud probeerde de consument angst in te zaaien met haar reclamefilmpje.

Een week eerder wist Kassa ook al 1,3 miljoen kijkers te bereiken. Kassa eindigde zaterdagavond op plek vijf in het kijkcijferoverzicht. De andere zenders scoorden lang niet zoveel kijkers in de vooravond. Zo keken er bijvoorbeeld 478.000 mensen naar Eigen huis en tuin op RTL 4. Om 18.35 uur keken er nog eens 479.000 mensen naar de weekendeditie van RTL Boulevard.

SBS6 deed het in de vooravond voorzichtig met 447.000 kijkers. Deze 447.000 kijkers zaten om 19.00 uur klaar voor Lachen om home video’s met Wietze de Jager. Met de huidige kijkcijfers staat Wietze dan ook op plek twintig in het kijkcijferoverzicht. Hart van Nederland wist meer kijkers te bereiken dan de home video’s van Wietze. Naar het nieuwsprogramma van SBS6 keken namelijk 637.000 mensen.

Rond 18.10 uur zond SBS6 weer een aflevering uit van De 20… Dit programma, zonder presentator, is een prima lead-in voor Wietze’s home video’s. In totaal wisten zeker 321.000 mensen De 20… te vinden. Daarmee is het presentator loze programma de hekkensluiter van de kijkcijfer top 25.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *