Zó gaat het nu met Antoine & Kim uit Married At First Sight
Bron: RTL / Nander de Wijk

Zó gaat het nu met Antoine & Kim uit Married At First Sight

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Antoine & Kim? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Kim is na tien jaar op Tenerife te hebben gewoond weer terug in Nederland en hoopt in Married At First Sight haar prins op het witte paard te vinden. Ze trouwt met Antoine, maar tijdens het keuzemoment geeft Kim aan dat zij de verschillen tussen hen te groot vindt en besluit van Antoine te scheiden.

Terug naar Tenerife

Na het mislukte huwelijk heeft Kim haar koffers gepakt en Nederland achter zich gelaten. Kim woont nu weer op het Spaanse eiland Tenerife, waar zij een excursiekantoor is gestart. Afgelopen mei liet ze aan RTL weten volop aan het daten te zijn. Nederlandse mannen mogen van haar ook langskomen op Tenerife.

Antoine geniet momenteel vooral van zijn familie en vrienden. “Maak je geen zorgen, met mij gaat alles goed”, liet hij in mei aan RTL weten. Zijn vrienden zien wel graag weer een partner aan zijn zijde. Als Antoine afgelopen juli op Instagram een gekke video plaatst tijdens Down The Rabbit Hole, reageert een vriendin: “Nu nog een partner die je in toom houdt.” Antoine reageert daarop met een lach-emoji.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!