Married At First Sight - Match or Mistake: Het party-beest krijgt een enkele reis naar huis
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Het party-beest krijgt een enkele reis naar huis

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

We gaan verder waar we gebleven waren, namelijk ‘aan tafel’ en de sfeer is nog steeds om te janken. Van Wendy krijg ik steeds meer de rillingen en ik vraag me oprecht af waarom ze heeft mee gedaan!

Weglopen is de weg van de minste weerstand

Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat ze aan Jeroen ook geen gemakkelijke heeft. Dat psychiater stemmetje zou mij ook op m’n zenuwen werken en als Jeroen dan ook nog eens aangeeft dat hij haar bést tegemoet wil komen en de oplossing wel weet, lijkt het zo onderhand wel een zakelijk voorstel wat hij haar doet.

Jack gaat zich er ook nog eens mee bemoeien en hij krijgt van Jeroen de volle laag. Als er gepraat moet worden dan doet hij dat wel met Wendy en niet met Jack! Beetje jammer dat Wendy wegloopt en praten niet meer mogelijk is.

Manuela is fucked-up

Jack en Wendy....Wendy en Jack???? Wordt er buiten de deur geshopt? Gelukkig weet Manuela óók nog wat ‘Latina-olie’ op het vuur te gooien door Silio te kakken te zetten. En wát speelt er tussen Silio en Rosa? Laat maar doorkomen die juice!

Bij Manuela valt het muntje dat er tussen Rosa en Silio wat speelt en die laatste speelt de vermoorde onschuld gezellig tussen Rosa en Marissa in. Manuela heeft goed uitzicht met een plek pal tegenover het triootje aan tafel.

De zondebok is geboren!

Roy gaat lichtelijk uit zijn dak als Ginger roept dat niet iedereen eerlijk is. En dan komt de aap uit de mouw. Jeff was bij mensen op de kamer en heeft gehoord dat Jeroen zit te stoken in de koppels. Gelukkig hebben beide mannen dit al uitgesproken en heeft Jeff tijdens dat gesprek aangegeven dat hij Jeroen niet gelooft.

Wendy is inmiddels weer aangeschoven en raakt super geïrriteerd door het ‘prik-gedrag’ van Jeroen. Waarom gooit hij dit wéér op tafel terwijl het al láng is uitgepraat tussen hem en Jeff? De hele groep kotst Jeroen zo ongeveer uit. De zondebok is geboren en Jeroen maakt het er niet beter op. Des te meer hij probeert duidelijk te maken, des te slechter pakt het uit voor hem.

Dirty dirty boy!

Nee bij Silio en de andere dames speelt er niets. Manuela staat op de eerste plek. Klein detail...Silio is gezoend door Rosa. Jawel! Door burgerlijke Rosa die niet zo burgerlijk blijkt te zijn.

Manuela wil hier meer van weten en heeft een uitje gepland in een boot met Marissa én Rosa. Ze wil weten hoe het nou zit want ze heeft het een en ander gehoord. Rosa is eerlijk en heeft het ook tegen Manuela gezegd dat ze Silio leuk vindt. Marissa vindt hem óók leuk maar heeft dit nog niet tegen Manuela gezegd en dat had die laatste wél verwacht. Stoute Marissa.

Gelukkig is Manuela niet jaloers....helemaaaaaaaaal niet! Dat wordt nog een gevecht om Silio. Zou hij hier ook nog inspraak in hebben? Als twee vechten om één ‘been’.....

Ik praat en jij houdt je mond!

Manuela blijft maar ratelen als ze weer in het appartement komt en verhaal gaat halen bij Silio.  Hij wil graag weten wíe dat dan heeft gezegd, hij is tenslotte gewoon vrijgezel. Klopt...maar wél eentje die in een triangel zit.

Hij kan die zin nog nét afmaken voordat Manuela hem kwaad de mond snoert. Een appartement verderop zitten Marissa en Rosa nog na te praten over de boottocht en beide meiden twijfelen aan de oprechtheid van Silio. Snoept hij van twee walletjes?

Kom maar op het matje

Een onverwacht groepsgesprek maakt een einde aan de feeststemming na Roy zijn verjaardag. Er is namelijk een klein probleem ontstaan na afloop van de huwelijksreis. De koppels worden na afloop een paar dagen geïsoleerd voordat ze de samenwoon-week ingaan. Daar zijn strikte regels aan verbonden.

Een van die regels is, dat er geen mensen van buitenaf in de hotelkamers mogen komen. Party animal Ginger vond het nodig om haar vriendinnen te appen en de locatie door te geven van het hotel. Het gevolg was een bezoek ván de vriendinnen die ‘los’ gingen op de hotelkamer.

Enkele reis naar huis voor Ginger

Ginger had niet de intentie om haar vriendinnen uit te nodigen. NIET?? Waarom stuur je dan de locatie? De bombarie waarmee de vriendinnen binnen kwamen viel niet bij iedereen in goede aarde.

Een aantal mensen hebben benauwd de hotelkamer verlaten. De consequentie is al snel duidelijk. Ginger krijgt een enkele reis naar huis en Ollie gaat -voorlopig- alleen verder in dit experiment. 

Wie is de snitch?

Elanor vindt hier wel wat van dat iemand achterbaks heeft gekletst. Het was in de groep al lang uitgepraat en dan nu ineens, na 5 dagen moet er iemand naar huis? De groep gaat duidelijk in de verdediging. Wie heeft er gepraat? Waarom is er pas een paar dagen later melding van gemaakt bij de experts en wie is de snitch?

Ginger vertrekt richting huis en dat wordt een hele bijzondere ‘Match or Mistake’ ceremonie. Gelukkig is Ollie celibaat en mist hij de sex niet...toch? Tijdens de ‘stay or leave’ ceremonie is het al snel duidelijk. Ook Ollie gaat naar huis. Vol gas richting Ginger! 

Coming up: Rosa dropt een bommetje, Jeroen zit in een wespennest en Manuela gaat uit haar postzegel!

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!