Deze week in GTST: Jonathan wil zijn halfzus Saskia ontmoeten
Bron: RTL

Deze week in GTST: Jonathan wil zijn halfzus Saskia ontmoeten

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Jonathan wil graag zijn halfzus Saskia ontmoeten. Maar Henk is bang om haar hierover in te lichten. Laura steunt hem en denkt dat Saskia het juist leuk zult vinden. Als Saskia in de Koning aan het werk is, komt Henk langs om het te vertellen. Dit lukt hem alleen niet. Later besluit hij om naar haar huis te gaan. Zal het Henk nu wel lukken? En hoe zal Saskia dan reageren?

Demi ontmoet in het ziekenhuis de knappe verpleegkundige Jesse. Haar gevoelens nemen toe als Jesse lief naar haar luistert, wanneer ze vertelt over Julian die ze aan de telefoon had. Ook knijpt hij een oogje dicht als Steef met Dolly op bezoek komt. Hoe gaat dit verder?

Familieberaad

Shanti begint vol enthousiasme aan een nieuw avontuur. Ze gaat namelijk weer aan de slag als nagelstyliste. Rik zijn dagelijkse sleur begint weer en verzwijgt tegenover Bing dat hij zijn managementtaken niet meer leuk vindt. Met tegenzin gaat hij toch maar weer aan het werk. Uiteindelijk gebeurt er toch iets onverwachts. Maar wat?

Er is familieberaad in huize Sanders na de ontvoering van Stefano. Nina en haar gezin zullen nu ook echt aan hun veiligheid moeten gaan denken. Het wordt Ludo bijna te veel door het wachten op Stefano. Janine probeert Nina in te laten zien waarom het belangrijk is om naar de politie te gaan. Hoe loop dit af?

Boos

Nola wilt niet meer met haar ouders praten. Als ze met Ludo aan het schaken is vraagt Ludo waarom en ze vertelt dat ze niet meer van hun met Ellis mag praten. Hij belooft een oplossing te zoeken en haar te helpen. Wat zal die oplossing zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!