GTST-blog: Shanti staat oog in oog met haar halfzus
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Shanti staat oog in oog met haar halfzus

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Nadat Shanti hoorde dat haar vader in leven was, wilde ze hem dolgraag ontmoeten. Volgens haar moeder, Billy (of Wilma), was haar vader geen fijne man. Maar daar wil Shanti toch liever zelf achter zien te komen. Ze weet dat haar vader in de wijnwereld zit en probeert hem naar de Koning te lokken. 

Maar dan staat er ineens een Noortje op de stoep. Zij kwam in de plaats van Shanti’s vader. Even zakt de moed Shanti in de schoenen. Want dit was natuurlijk niet de bedoeling. Dan maar het beste van zien te maken dacht Shanti. De twee blijken een leuke klik te hebben en met de wijn zit het ook meer dan goed. 

Als Noortje haar visitekaartje aan Shanti geeft, valt haar meteen iets op. Noortje blijkt dezelfde achternaam als Shanti’s vader te hebben. Dan geeft Noortje aan dat het klopt, ze werkt voor haar vader. Even is Shanti weer in shock. Ze staat oog in oog met haar halfzus. Ineens heeft Shanti er een halfzus bij gekregen. 

Helaas heeft ze nog niet de moed bij één om Noortje de waarheid te vertellen. Daarvoor is het nog allemaal te vroeg. Vooral Shanti moet erg aan het idee wennen. Haar moeder heeft dit grote geheim voor haar verborgen gehouden. De vraag is nu natuurlijk hoe reageert Shanti’s vader op de komst van een nieuwe dochter? Zou hij wel weten dat Shanti bestaat? 

Heeft Shanti nu een grote familie erbij gekregen? Heeft ze meer halfbroers of halfzussen? Is dit een kans op een grote familie voor Shanti? Het is een droom die lijkt uit te komen. Gelukkig heeft ze Rik aan haar zijde staan om haar te helpen. Want die steun kan ze nu heel goed gebruiken. Antwoorden hoeft ze voorlopig niet te verwachten van haar moeder.

Alhoewel. Er bestaat een kans dat Billy alsnog terugkeert naar Meerdijk. Zij wil namelijk niets liever dan scheiden van haar man Richard. Alleen proberen Richard en Ludo daar een stokje voor te steken. Zij hebben nu bewijs in handen dat Billy achter de moord op Leon zit. Dus dat kunnen ze nu tegen haar gaan gebruiken. Nu is de vraag of Billy hierop in zal gaan. De tijd zal het gaan leren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.