Dave Minneboo verruilt Qmusic voor Talpa Network
Bron: Talpa Network

Dave Minneboo verruilt Qmusic voor Talpa Network

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Dave Minneboo verruilt Qmusic voor Talpa Network. Hij gaat net als eerder aan de slag voor de radiotak van het bedrijf. Hij zal als Creative Director eindverantwoordelijk worden van alle radiozenders van Talpa. Daaronder vallen Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Dave begon zijn carrière in 2000 bij Radio 538. Daarna vervulde hij verschillende functies binnen Talpa Network. Dave Minneboo: “Na een mooie tijd bij Qmusic en het behaalde marktleiderschap aldaar is mijn gevoel voor de vier mooie radiomerken van Talpa natuurlijk niet verdwenen. Ik heb heel veel ambitie om met deze vier mooie merken creatief aan de slag te gaan en ook mijn groen paarse hart sneller te laten kloppen om Radio 538 weer te laten groeien.”

Paul Römer, directeur RTV: “Ik ben heel blij met de komst van Dave. Hij is een superprofessional en ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met ons fantastische radioteam de mooie positie van de Talpa radiozenders verder zal gaan uitbouwen en versterken.”

Bij Qmusic neemt Iwan Reuvekamp de functie over van Dave. Eerder was hij al programmadirecteur van de zender. Hij is nog altijd werkzaam bij DPG Media het moederbedrijf van Qmusic.