'Bram Krikke maakt overstap naar Qmusic'
Bron: SLAM

'Bram Krikke maakt overstap naar Qmusic'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Bram Krikke maakt mogelijk de overstap naar Qmusic. Hij verruilt zijn programma Club Ondersteboven bij SLAM voor een weekend programma op Qmusic. Dat melden bronnen aan het Algemeen Dagblad.

De DJ die al twee keer de Zilveren Radio Ster Man won, maakt niet alleen de overstap naar Qmusic. Ook zijn collega Tom van der Weerd zou de overstap maken volgens het AD. Het bekende duo krijgt in het najaar een weekendprogramma. Wanneer ze te horen zijn bij Qmusic en op welk tijdslot is niet bekend.

Bram Krikke werd vooral bekend door zijn succesvolle YouTube-series Bram in de Buurt en Statements. Samen met Dennis Schouten presenteerde hij het programma Onrecht van PowNed.

Qmusic en SLAM laten weten niet te reageren op geruchten. Lange tijd gingen er geruchten dat Bram Krikke aan de slag zou gaan voor Talpa Radio. Toch lijkt hij de overstap te maken naar Qmusic. Eerder liet programmabaas Dave Minneboo weten in september met een radiotransfer te komen. Toen gingen er geruchten over de komst van Armin van Buuren naar de zender.