Rob van Someren verlengt contract Radio 10

Rob van Someren heeft vandaag zijn contract bij Radio 10 verlengt. De populaire middagshow Somertijd blijft hierdoor te horen op de zender. Dat maakte Talparadio vandaag bekend.

“Ik ben hartstikke blij, voor mijzelf maar ook voor onze luisteraars! Radio 10 is natuurlijk een geweldig radiostation om naar te luisteren, maar het is ook heerlijk om er te werken. Je kunt onmogelijk iedere werkdag een vrolijk programma maken als je het niet naar je zin hebt. Top dat we met Somertijd een bijdrage kunnen blijven leveren aan het succes van Radio 10.”, zo laat Rob van Someren weten.

Dave Minneboo – radio directeur Talpa Radio: ‘Rob van Someren maakt een uniek programma op de Nederlandse radio. Met Somertijd is het altijd lachen in de avondspits, het is zo’n programma waarvoor je langer in de auto blijft zitten om nog even door te luisteren. Het bereik van Somertijd is sinds de eerste uitzending op Radio 10 gestegen met 23%, het programma bereikt wekelijks ruim 800.000 unieke luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat luisteraars van Radio 10 in de middag kunnen blijven genieten van Somertijd.’

Foto: Talparadio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *