Dit zijn de koppels van nieuwe seizoen Temptation Island
Bron: Videoland

Dit zijn de koppels van nieuwe seizoen Temptation Island

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL heeft vandaag de koppels bekendgemaakt van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Monica Keuze krijgt dit seizoen hulp van Kaj Gorgels. Er zijn dus in het nieuwe seizoen alleen Nederlandse koppels te zien.

De 27-jarige Iris en 34-jarige Whitney zijn al drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Maris en Ivo zijn al negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Linde en Jan Sietse zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Ook zijn Annebel en René te zien ze zijn al vijf jaar samen en wijken nooit van elkaars zijde.

Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en gaan ze los van elkaar op reis. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. De eerste twee afleveringen verschijnen op 28 april.