Sylvie Meis ontslagen door RTL

Presentatrice Sylvie Meis is aan de kant gezet door RTL Duitsland. De reden van het vertrekt is haar gebrekkige Duits. RTL ontkent dat haar beheersing van het Duits de reden voor het beëindiging van het contract zou zijn.

Meis presenteerde zeven seizoenen lang de populaire tv-show Let’s Dance. Een paar weken geleden ontving ze een opmerkelijk telefoontje. “RTL vertelde mij dat mijn Duits voor hen niet goed genoeg was om door te gaan. Ik had nooit gedacht dat mijn beheersing van de Duitse taal de reden zou worden voor een breuk.” zo laat Sylvie weten tegen het Duitse Bild. Sylvie is dan ook erg teleurgesteld in het Duitse RTL.  “Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu. We waren echt één grote familie.”

Twee jaar geleden werd Sylvie Meis van het programma Das Supertalent, de Duitse Holland’s Got Talent gehaald. Toen liet de zender nog weten dat Sylvie erg belangrijk is voor het station en dat ze snel zouden kijken naar nieuwe programma’s. De televisiecarriere van Meis is Duitsland staat voorlopig stil.

Foto: Screenshot RTL Late Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *