The Unmasked Singer: Gerard Joling kunnen we uitsluiten, toch?
Bron: RTL/ William Rutten

The Unmasked Singer: Gerard Joling kunnen we uitsluiten, toch?

Geschreven door Miriam Boonstoppel Laatste update:

In Ontmaskerd zoekt Miriam naar de ware identiteit van de karakters in The Masked Singer.

We zijn weer van start, vanavond ontmoeten we de laatste vijf deelnemers van The Masked Singer.

Ruben trapt af met zijn gevatte voorstelronde die de juryleden op persoonlijke manier omschrijven. 'Dus een omscholing? Denk aan Gerard Joling', aldus Ruben. De sfeer zit er weer goed in! Ligt de lat vanavond weer zo hoog als de voorgaande afleveringen?

De Buffel

Gerard Joling in een pak, het enige wat we weten is dat hij het niet is. Of toch wel? Op televisie kan alles...

Ik krijg een musicalvibe bij deze buffel. Een prijs op zijn naam? Het klinkt als een man op leeftijd. Ben Kramer? Johny kraaijkamp junior wordt ook genoemd, maar dat denk ik niet. Ik heb GTST gezien, en tijdens de bruiloft met zijn huidige vrouw zong hij niet zo.

Het Hert

Aan de hints dacht ik richting Wendy van Dijk? Wie ben ik is nou eenmaal een programma die zij presenteert. Die zitten bij mij in hele hoge vermoedens. Maar wat is het lastig, en wat doet ze het goed. Ze heeft een bekende stem, op wie zitten jullie? Wat dacht je van Gigi Ravelli?

De Zeester

Er komt een enthousiaste zeester het podium op hupsen. Volgens mij is het geen man, anders was het echt Fred van Leer, die start negen van de tien keer met Joehoe!

Qua accent en de hint naar de bachelor, zit ik in de richting van Sylvia Geersen. 

De Schaap

De hints zeggen mij net even niks, hopelijk haar zang iets meer. Is dit het zwarte schaap? Ik loop vast, geen naam komt in mij op bij dit schaap.

De juryleden komen met Marieke Elsinga, maar die verwacht ik bij een ander pak al. Ook Penilla gooit Carlo op tafel, dat klinkt best als een mogelijkheid!

De Magiër

Al toverend mag de Magiër de avond afsluiten. Hij lijkt heel lang, maar ik denk dat dit gezichtsbedrog is. Bij ons in de huiskamer gaat de naam Dave Roelvink rond. Sporitef, even in rustiger vaarwater. Mijn eigen glazen bol is helaas nog wat troebel, ik zou het echt niet weten.

Na weer een knallende avond vol errors in mijn hoofd, maar ook een paar kleine lichtbolletjes van grote vermoedens, gaan we weer afscheid nemen van twee karakters. Zou ik dan dit keer wel goed zitten, of jullie misschien?

Onthullingen

De Zeester. Zou het Sylvia zijn? Nee, het is: Britt Dekker. Jeetje... het is hier genoemd in de huiskamer, maar die had ik niet gedacht.

Het Schaap. Ik zet hem in op Penilla La Lau. Het is: Anniko van Zanten, heel eerlijk... onbekend in mijn oren. Des de groter deze verrassing, aan de blikken te zien van de jury, was ik niet de enige!

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.