Hier was de Mol: Shkodra, de stad van legendes en kastelen

Hier was de Mol: Shkodra, de stad van legendes en kastelen

Geschreven door Redactie Laatste update:

De eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022 belooft een spannend seizoen met onverwachte wendingen! Dit jaar kunnen we uitzien naar een spectaculair slot met als hoogtepunt het gemaskerde bal in het Paleis der Brigaden in Tirana. De Venetiaanse maskers worden handgemaakt in Shkodra en het is wellicht een interessant feit dat de maskers van Tom Cruise en Nicole Kidman in de film Eyes Wide Shut ook hier gemaakt werden. Wie weet levert het kijken van deze film belangrijke aanwijzingen op? Op travellingalbania.com/waar-was-de-mol/ lees je meer over de plaatsen en gebieden waar de Mol zich dit seizoen bevond.

Helaas moest zangeres Suzanne Klemann als eerste het spel verlaten. Zelf vond ze dit ook heel spijtig, omdat ze direct een click had met het land. In haar dagboek schreef ze: ‘Albanië... wat een ongelofelijk mooi land. Het heeft mijn hart gestolen. Voor ieder wat wils, cultuur strandvakantie, meren, bergen, wintersport, wijngebieden, culinair, maar vooral de bewoners van dit land... Wat een lieve mensen... Zeldzaam!’

Ben jij na het zien van de prachtige beelden ook nieuwsgierig naar alles wat Albanië te bieden heeft op het gebied van cultuur, ontspanning, natuur, wijnen en culinaire ervaringen? Travelling Albania stelt met zorg een reis of vakantie voor u samen. Travelling Albania, de start van een onvergetelijke vakantie in Albanië en de Balkan.

Travelling Albania organiseert op zondag 23 januari om 19:00 uur een livestream waar geïnteresseerden al hun vragen over Albanië kunnen stellen. Aanmelden kan via travellingalbania.com/waar-was-de-mol/livestream.