Hier was de Mol: Een avontuurlijke familievakantie in Albanië

Hier was de Mol: Een avontuurlijke familievakantie in Albanië

Geschreven door Redactie

Dat Albanië een mooi en avontuurlijk land is zijn de kijkers van Wie is de Mol na aflevering 4 zeker van overtuigd. Wat is er niet mogelijk? Zwemmen in heerlijk water bij Vlora, op de kop naar beneden afdalen van een 60 m hoge toren van een verlaten fabriek, op onderzoek gaan in hoe de lokale bevolking in een in Ottomaanse stijl gebouwde stad nog leeft. Ze wandelen door de kleine straatjes van Berat, de duizend ramen Unesco stad, drinken een glaasje raki en proosten ‘Gëzuar’ op zijn Albanees, genietend van lekker ingemaakt fruit.

Midden-Albanië heeft heel veel mogelijkheden voor leuke activiteiten, ook als je het gebied met je gezin bezoekt. Afgelopen zomer koos familie Lavrijsen voor een Fly-drive vakantie in midden- en zuid-Albanië en hebben volop genoten. Heeft Albanië ook uw belangstelling gewekt? Lees dan de blog van familie Lavrijsen en zie uzelf wandelen in Berat of raften in de rivier de Vjosa.

Kijk ook naar de onderstaande video over midden-Albanië voor meer tips. Vergeet niet contact met Travelling Albania op te nemen via de website of via: info@travellingalbania.com

Travelling Albania organiseert op zondag 13 februari om 19:00 uur een livestream waar geïnteresseerden al hun vragen over Albanië kunnen stellen. Aanmelden kan via travellingalbania.com/waar-was-de-mol/livestream.