Molspiracy: Heeft de Mol de foto op de grond laten vallen?

Molspiracy: Heeft de Mol de foto op de grond laten vallen?

Geschreven door Shannen Stolte

Fresia zegt wat best gek is volgens mij om te zeggen. Dan sta je in de finale met twee kandidaten. Uh. Opvallend? Het woord is er weer gesproken! Rik noemt ze finalisten. Dat betekent dat we echt dicht bij de ontknoping van de mol zijn.

Alarmerend

Fresia weet geen geld te bemachtigen. Moet ook wel zeggen dat een alarm met daarbij ook een beveiliger ook wel heel lastig is. Everon heeft in 3 kamers geld weten te scoren en dit daadwerkelijk goed naar buiten heeft gebracht. Kim-Lian gaat weer op een bijzondere manier naar binnen. Op het beeld zie je niet dat Fresia en Everon vertellen waar het geld ligt, maar voor je het weet heeft Kim-Lian het al gevonden. Zij flikt het dan ook nog om geen enkel alarm af te laten gaan. Na deze opdracht is de pot 14.010 euro.

Afrekenen

Dit is net zoals met de eerste opdracht, ook echt een hele toffe opdracht. Er wordt omgeroepen: Thomas en Glen, kassa 1 alsjeblieft. Ze denken dat de vakkenvullers wel de andere kandidaten zijn. Dat zou wel heel tof zijn. Kim-Lian is by far wel echt de grappigste kandidaat van dit seizoen. Fresia gaat wel veel in op de dingen die ze omroepen in de winkel. Fresia verteld heel ambitieus volgens Kim-Lian alle producten die ze gaat meenemen. Die kassamedewerker kijkt Fresia aan alsof ze niet in de winkel aanwezig mocht zijn. Ze halen met deze opdracht 325 euro voor de pot!

Het valt mij nu wel op dat ze twee individuele opdrachten hebben gehad. Dat is wel een ideale manier voor de mol om te gaan mollen.

Binnenskamers

Oeh. Het laatste geld voor de pot zegt Rik. Dit is ook best een leuke opdracht. Het lijkt wel een beetje op een cluedo spel. Het oplossen van een moordzaak. Is niet helemaal deze opdracht maar je moet wel veel hints en aanwijzingen zien te vinden. Het is nu voor mijn gevoel zo lastig zien, wie nou eigenlijk aan het mollen is. Fresia besluit dan om alle foto’s mee te nemen. Er was een foto op de grond gevallen, misschien wel heel toevallig dat de mol deze gewoon op de grond heeft laten vallen. Ze zijn bij het verkeerde huis beland en er zit gewoon -1000 euro in. Dat betekent dat er gewoon geld uit de pot gaat.

Test en executie

Fresia heeft Everon als mol, Everon heeft Kim-Lian als mol en Kim-Lian heeft Everon als mol. Niemand verdenkt eigenlijk Fresia als mol. Ik zit met al mijn punten op Everon als de mol. Ik ga dan nu ook niet meer wisselen, maar mijn onderbuikgevoel vindt Kim-Lian ook nog steeds heel opvallend. Maar we gaan het allemaal zien wie volgende week de mol is! En ik ga eindelijk voor het eerst de finale in de bioscoop kijken. Nu al zoveel zin om te ontdekken wie de mol is op een groot scherm. Dat maakt de spanning nog net wat spannender en veel leuker.

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!