Molspiracy: Heeft Charlotte nu het vertrouwen beschadigd?

Molspiracy: Heeft Charlotte nu het vertrouwen beschadigd?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

We zitten er weer klaar voor op de bank voor de vierde aflevering van Wie is de Mol! En we hebben er weer ontzettend veel zin in!

Meeliften

Wat leuk dat Rik zelf in die lift naar beneden komt en dan die lift uit stapt. Een badass intro wordt er gezegd. Marije er bestaat meer dan het woord sjaal. Wel raar dat er ineens andere personen tussendoor komen. Splinter waagt even een gokje om die mensen ook een vraag te stellen. Maar dat mocht niet baten want hij kijkt redelijk chagrijnig terug. Charlotte wat val jij op in dit spel. Je haalt echt telkens niet de drie antwoorden. Ik word hier zelf al redelijk gestrest van, Laat staan hoe die kandidaten zich voelen. Voor mijn gevoel hebben ze dit best goed gedaan. Maar die mannen, dat was dus een afleiding denk ik dan maar? 

Rocky en Lakishme hebben ook een beginnend bondje met elkaar. Ze gaan samen opletten op 3 personen, Marije, renee en joshua. Dat zijn inderdaad wel de interessantste personen.

Fotogeniek

Charlotte en Marije hebben de taak om later de foto’s te herkennen en daar een naamplaatje boven te plaatsen. Showpony staat voor Joshua, wat grappig om te zien dat meer kandidaten dit dan ook zo weer zien. Rocky heeft slim nagedacht met de splinter, Zij denkt ook heel goed na over het maken van de foto’s. Sorry maar Joshua wordt gewoon te opvallend hoor met dat hij maar 6 foto’s heeft. Als hij de mol niet eens is dan zorgt hij er wel voor dat hij zich voor doet als de mol en het de echte mol wel echt makkelijk maakt. Volgens mij hebben Marije en Charlotte het aardig goed gedaan. En inderdaad, gewoon €1200 euro voor dit spel. Dit is een slechte dag voor de mol want ze hebben best wat geld verdiend met alleen deze twee opdrachten.

Ik ben zelf nu twee keer in Tsjechië geweest. Maar wist niet dat het zo mooi kon zijn in de plek Brno. Maar waar ze nu heen is ook echt supermooi en dit allemaal rond de stad Praag in de plek Velka amerika.

In vuur en vlam

Ze hebben er gewoon een Expeditie Robinson opdracht van gemaakt. Ik zie altijd in Expeditie Robinson ook opdrachten met vlammen en parcours. ‘Als Joshua het nu weer verkloot dan houden we hem gewoon onder water’, hierbij gaat de beste opmerking naar Splinter. Paniek Renée komt weer om de hoek kijken. ‘KAN IEMAND MIJ EVEN HELPEN?’ Ze gaan wel echt lekker met de 3 kokertjes. Je merkt dat Charlotte geen vertrouwen heeft in Splinter en Marije, maar daar gaan we achter komen zodra de opdracht is geëindigd en ze hebben min geld. Ik ben heel benieuwd wat de uitslag gaat worden. En het blijkt dat Joshua toch gelijk heeft. Misschien heeft Charlotte het vertrouwen hier nu wel mee geschaad? 

Joshua en Splinter gaan samen weer in beraad. Ik weet niet of Splinter er dus goed aan doet dat hij Joshua moet gaan vertrouwen. Ik denk toch misschien dat hij wel de mol is. Maar ik vind het dit seizoen wel lastig om echt te bepalen wie ik nou de mol vindt. 

Test en executie

Daar heeft Rocky wel een punt dat ze Renée en goede actrice vindt en daarom zo verschrikkelijk chaotisch is. Renée zet voor deze test en executie een joker in. ‘Ik denk dat we met een vrouwelijke mol te maken hebben, want ik ben het uiteraard niet!’ zegt Splinter. De vierde afvaller. Wat jammer! Wat was Lakshmi toch een leuke kandidaat! Mijn punten zet ik denk toch weer in op Joshua en Marije. Want die vallen voor mij toch het meeste op.

Tot volgende week!