Fans strijden in online wedstrijd om titel grootste Wie is de Mol?-fan
Bron: AVROTROS

Fans strijden in online wedstrijd om titel grootste Wie is de Mol?-fan

Geschreven door Daniël Schalk

In aanloop naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? nemen fans, de zogeheten Molloten, het tegen elkaar op in een online wedstrijd. De prijs is de titel Grootste Molloot van 2022. De online competitie tussen de grootste fans van het tv-programma wordt georganiseerd door Wie is de Mol? Discord.

De wedstrijd bestaat uit vijf rondes, in iedere ronde moet je tien vragen over Wie is de Mol? beantwoorden. Voor iedere ronde krijg je een paar dagen de tijd. Om een vraag te beantwoorden krijg je 30 seconden, je bent dus maximaal 5 minuten bezig. Je tijd wordt gemeten en is doorslaggevend bij gelijkspel.

Voor de titel Grootste Molloot van 2022 word je flink op de proef gesteld. Je krijgt vragen voorgeschoteld als: wat was de afbeelding van de puzzel van de opdracht met de zweefvliegtuig in aflevering 8 van seizoen 21? En: wat pakte Nathan Rutjes tijdens de Vrijstellingsroute in aflevering 4 van seizoen 20?

De eerste ronde start op maandag 31 oktober en eindigt op 3 november, aansluitend start ronde twee. Van 19 november tot en met 23 november vindt de finaleronde plaats. De uiteindelijke winnaar van de quiz krijgt ook 5.000 Mollars, waarmee je in de Discord-app items, boosts en rollen kan kopen.

Word lid van de Wie is de Mol? Discord-server en schrijf je in om mee te doen!