Youp van ‘t Hek en Marco Borsato in nieuwe SBS6-show

Youp van ‘t Hek en Marco Borsato zijn te zien in het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell. Ook Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B. en Dafne Schippers zijn te zien. Dat heeft Talpa donderdag laten weten.

In het nieuwe tv-programma dat vanaf januari te zien is worden zestien bekende Nederlands de hemd van het lijf gevraagd voor een klas van twintig nieuwgierige kinderen. De kinderen vragen alles aan de BN’ers wat te willen weten. De overige BN’ers worden later bekend gemaakt.

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten.

Het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Saved by the Bell vanaf januari bij SBS6.

Foto: Bob Bronshoff

Geef een reactie